Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem do rak migdalowy

czy ja moge byc bezplodna?

Polecane posty

sex prawie noc w noc,spuszczal sie do srodka prawie za kazdym razem,a my nie wpadlismy.oczywiscie dobrze,ze nie,bo sie rozstalismy,mimo,ze mielismy slub zaplanowany na ten rok.no ale w kazdym razie,tak sobie mysle,moze nie zaszlam w ciaze,bo jestem bezplodna?a moze on?a moze glupie szczescie? dodam,ze oboje mamy dzieci z poprzednich zwiazkow.

Gość no to
jak mozesz byc bezpłodna skoro masz juz dzieci???!!! Nie wiesz ze w ciąże wcale tak łatwo sie nie zachodzi? LUdzie starają sie po kilka miesięcy albo i dłuzej i nie są bezpłodni

no nie wiem,7 lat temu nie mialam zadnego problemu z zajsciem,wpadlam:O

Gość no to
To ty niewiesz ze 7 lat temu miałas młodszy organizm i dlatego mogłas tak łatwo zajsc??? Sory ale zadajesz pytania jak nastolatka. A jak długo robiliscie to bez zabezpieczenia? Jezeli np rok albo dłuzej i nie zaszłas to mozesz miec pewne podejrzenia a jezeli miesiąc no to nie wiem jak moze dorosła kobieta na takiej podstawie stwierdzic ze moze byc bezpłodna. Mozesz miec jakies zaburzenie hormonalne albo stres albo cała masa innych zeczy wpływa na naszą płodnosc ale jak ktos juz ma dziecko to nie moze byc bezpłodny. To ze wtedy zaszłas szybko to nieznaczy ze zawsze tak bedzie.

Gość no to
sory za błąd powinno byc rzeczy:) r mi sie nie wcisneło