Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klklsasa

zapomnialam tabletki,a kochalam sie z moim partnerem

Polecane posty

Gość klklsasa

i on skonczyl w srodku.jak duze jest prawdopodobienstwo zajscia?

Gość prosze odpowiadam na twoje pyt
w ktorym tygodniu zapomnialas ile godizn sie spoznilas i cyz wzielas ta zapomnana potem, bo to wazne , wszystko pisze w ulotce, a prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest niskie, ale jest

Gość klklsasa
zapomnialam jej w drugim tygodniu,ostatni raz tabletke wzielam we wtorek wieczorem,wczorajszej nie wzielam wcale.ulotki nie mam,wyrzucilam:(

to nie wyrzucaj na drugi raz, tam wszytsko jest... antykoncepcja nie znika, jest tylko obniżona... nie panikowałabym na Twoim miejscu. Bierz dalej tablety, czas pokaże.. nie powinnaś być

Gość activiaa
Dziewczyny a ja kochałam sie z moim partnerem i skonczyl takze we mnie. Bylo to w niedziele,a w poniedzialek wymiotowalam dwie godziny po wzieciu tabletki. Byla to moja ostatnia tabletka, wiec zaczelam juz po prostu od tego dnia przerwe. Teraz czekam na krwawienie z odstawienia. Zawsze dostaje w czwartki a dzisiaj 'ani dudu'. Zaczynam się martwić... Czy prawdopodobieństwo zajscia w ciaze jest duze?? Czy w ogóle moze sie tak zdarzyć,że krwawienie nie wystapi i nie bedzie sie w ciazy?? Ktoś tak miał?? Proszę odppowiedzcie

ja tak nie miałam, ale z tego co można wywnioskować, to prawdopodoieństwo ciąży jest, ale nie jakieś znów wielkie... a krwawienie powinno wystąpić, ale jak go nie bedzie to też nie oznacza ciąży, bo jak sie bierze tabletki to krwawienie nie jest po to zeby wydalic niezapłodnioną komórkę, lecz po prostu jest efektem zaprzestania brania hormonów.