Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropuszka444

Jak to jest byc piękna kobieta i co się czuje widząć brzydkie ?

Polecane posty

Gość zws
mozna by zalozyc topik o takim temacie wydaje mi sie, ze jakas forma uznania poziomu nam sie nalezy

Gość zws
Znowu rozwaliłam topik :D:D:D a tak zupelnie na serio brzydkim kobiteom nikt sie nie przyglada wszyscy patrza na te ladne

Gość first aid
furious angel - jestes sliczna dziewczyna, zmyslowe usta, ale piersi to masz chyba male ? to jest 75 B prawda ? ;-) a ile masz latek ?

Gość mysle jakby ja dobrze ubrac
uczesac i umalowac, i kazac zmienic minę, na pewno bylaby fajna. Zawsze mam taki odruch ( zawodowy poniekąd). Sama potrafie sie zmieniac z myszy na pieknosc.

Angel>>> Wyjatkowo urodziwa jestes. Co mysle... hmmm nic bo ja sama nie jestem ladna mam dosc znacznie oszpecona twarz( nie z mojej winy) i nie da sie z tym nic zrobic a zyc przeciez trzeba. Piekno jest pojeciem wzglednym. Nie zazdroszcze. kazdy wyglada jak wyglada. A ja wiem ze jestem brzydka ale mimo to szczesliwa. Bo chyba o to chodzi prawda?? :)

Gość asiulkaaaa
Dokładnie piękno pojęciem względnym, przy niektórych dziewczynach czujemy się piekne, przy innych wolałybyśmy zapaść się pod ziemię;]. Przynajmniej ja tak mam, staram się nie porównywać, ale czasami nie można się bez tego obyć;-) I wg niektórych można być idealem, a wg innych zwykłą przeciętna kobietą;)) Można by było jeszcze nawiązać do tematu naszej nowej miss..

Gość saas
jak widze otyłą mysle "ojejku czemu ona z tym nic nie zrobi?" jak widze nieładną i zakompleksioną myśle " hmm czemu jest tak, że nie jestesmy wszyscy tacy sami?" a jak widze gruba brzydką wytapetowaną lale w wycisnietych dżinsach z brzuchem na wierzchu i kolczykiem w pępku to mysle "oooo... ja pierdole!"

nie wiem czy jestem piękna, ale ogólnie to jest chyba nienajgorzej ;) ale widząc inne kobiety nigdy nie myślę że są brzydkie, nie wiem czemu ale zawsze nawet jak są mniej urodziwe (chociaż to w sumie kwestia gustu) to są fajnie z pomysłem ubrane, albo wygadane i zabawne albo mają coś takiego co przyciąga innych ludzi i czasami można im tego pozazdrościć...no - wypowiedziałam się :)

Gość pinkna kobieta
nie zwracam uwagi na brzydkie , tylko te co przyciagaja uwage no chyba ze sa wyjatkowe szpetne to wtedy "o mamo:o - biedna, los nie dla kazdego jest laskawy"

Piękno...szerokie pojęcie,,,,Nie zawsze kobiece pojęcie piękna pokrywa się z męskim odczuciem...Wogole fenomen..To tak jakbym uslyszal pytanie mojego przyjaciela ,,Czy jestem przystojny stary i co czujesz gdy na mnie patrzysz" ;) Masakra;0 To tylko jest mozliwe w kobiecym świecie

niuniaaaaa ;) Zaczynasz sie ze mna przedrzezniac...;) Sama widzisz ze mialbym Cie w garsci gdybys była blisko;)

"ale czy kobiety piekne tez duza wage przywiazuja do wygladu kolezanek ? z jakimi wolicie sie kumlowac" Nie wyobrażam sobie sytuacji, że jakaś piękna kobieta mogłaby dobierać sobie znajomych na podstawie ich wyglądu.. co za masakra w biały dzień :D a pewnie wiele tak robi, żeby się wybijać na ich tle :[

Gość o zesz....
Te piekne wlasnie porownuja sie z innymi pieknymi. Piekna, widzac inna piekna czuje sie zagrozona, widzi w niej konkurentke..

Oj niunia niunia juz ci zapadlem w pamieci,,;) A w wypadku takich kobiet jak ty trzeba unikac zoobojetnienia;) Tymbardziej ze lubisz inteligentnych facetow a ze jestem jednym z niewielu ktoremu nie potrafisz wejsc na głowe i przechytrzyc stad Twoja proba podwazania mojej osoby;0 I tu sie objawia moja wyzszosc nad Toba...Dziękuje;)

\"ale czy kobiety piekne tez duza wage przywiazuja do wygladu kolezanek ? z jakimi wolicie sie kumlowac\" Nie wyobrażam sobie sytuacji, że jakaś piękna kobieta mogłaby dobierać sobie znajomych na podstawie ich wyglądu\" Jakoś dziwnym trafem zazwyczaj jak widzimy dwie koleżanki to jedna jest bardzo ładna a druga mniej. A poza tym nie ma brzydkich kobiet, są zaniedbane. A dowodem na to są... transwestyci :D

23.10.2008] 16:47 pewna siebie od niedawna [zgłoś do usunięcia] Myślę, że największą konkurencję dla innych stanowią kobiety z klasą, charakterne, niekoniecznie super piękne, ale może się mylę Dodałbym.........kobiety z silną osobowościa, niezalezne, swiadome swojej wartosci i klasy!!

23.10.2008] 16:47 pewna siebie od niedawna [zgłoś do usunięcia] Myślę, że największą konkurencję dla innych stanowią kobiety z klasą, charakterne, niekoniecznie super piękne, ale może się mylę Dodałbym.........kobiety z silną osobowościa, niezalezne, swiadome swojej wartosci i klasy!! Czyli takie jak my wszystkie, co nie dziewuszki ? :D:D:D:D:D:D

A teraz na trzy-cztery wszystkie chórem: Tak jest! :D Fajna terapia podbudowująca, ale prawda jest nieco inna. Każda chce czuc się wyjątkowa, często dziewczyny wywyższają się i robią z siebie niewiadomo jakie cuda, a w głębi siebie porównują się z każdą napotkaną i myślą, ze są gorsze. Zatem pytanie autora nie jest dla kobiet łatwe - mało która kobieta jest swiadoma siebie. A szkoda, widzę tyle fajnych babek, a kompleksy...co nie miara.

zlosnica_fya Dlatego powinnyscie sie sugerowac opiniami mezczyzn, bo chyba na Nich wam zalezy..poza tym sa pozbawione jadu i zazdrosci i sa najbardziej obiektywne;) Pozdrawiam Panie!

W ogóle każda kobieta powinna chyba na drugie imię miec "kompleks", bo jak żyję nie spotkałam takiej co to by go nie miała! Choćby jednego, najdrobniejszego! Nawet taka, co możnaby śmiało niemal ideałem ją nazwać coś tam u siebie wyszpera, co jej nie pasuje :)