Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEVIKAP

Gdy juz zdobede jakiegos faceta to przestaje on mi sie podobac. Dlaczego tak jes

Polecane posty

szczerze mowiac nie zauwazylam zeby zlosliwa jakos wyjatkowo tu manipulowala .. no chyba ze kwiatek to taka poddatna osoba na sugestie i manipulacje , a w szczegolnosci kobiet..

tak sobie myślę .... człowiek tu siedzi i wypisuje tak szczerze takie rzeczy o których normalnie by nikomu nie mówił- nie chciałabym się spotkac z nikim z tego forum twarzą w twarz chyba ... ;)

oderdobe - oczywiscie w przypadku braku zmian niuniaaa zostanie wieczną kochanką a złośliwa starą panną :P :P

Złośliwa nie jest aż tak duzym wyzwaniem.Możesz mi zaufać..Sama napisała ze w pierwszej chwili ucieka kiedy cos zaczyna czuc do faceta..Pewnie wtedy staje sie niedostepna, nieprzyjemna bo boi sie swoich emocji( traci grunt pod nogami)..Najczesciej taki delikwent ktory ma znia doczynienia rezygnuje i odchodzi....Jestem pewien ze jakby zabiegal i walczyl o jej wzgledy, pokazal ze nie poddaje sie i jest zdecydowany i pewny ze ja okielzna to zlosliwa by zmiekla;)

oderdobe [zgłoś do usunięcia] Dlatego niunka to moj ulubiony typ kobiety bardzo latwy do zmanipulowania... czyzbys lubil kobiety , którymi mozan manipulowac jak lalkamii? bez wlasnego zdania ? niedobrze.... strasznie to nudne zwiazki musza byc.... z takimi osobami...

oderdobe - nie zmanipulował byś mnie- prędzej znienawidził - może i jestem rozchwiana , ale nie taka głupia jak ci się to może wydawać- tyle o mnie wiesz bo ja sama podaję się na tacy, otwieram tutaj , bo tu jest anonimowa- w normalnym życiu nie byłbyś w stanie tego wszystkiego ogarnąć - jak każdy mój niedoszły facet- thx za rady (wszystkie) - pomyślę nad psychologiem chociaż dziwnie się z tym czuję - ja i jakiś psycholog od psycholi - a ja taka normalna jestem przecież ;) - muszę lecieć pa 🖐️

pieknaimadra Pisze z psychologicznego punktu widzenia.....Moge cie zapewnic ze tego typu kobiety po wstepnym oswojeniu sa najwierniejszymi partnerkami...Wreszcie odnajduja swoja druga polowke i swiata poza NIm nie widza...Oczywiscie sa mezczyzni ktorzy to wykorzystuja.Ja jednak Tego nie napisalem;)

ale panowie to wszak cala wina lezy w was.. wy chcecie byc przez nas zdobywani.. lubicie kiedy kobieta nawet zabawia sie wami.. a my coz.. my tylko nie chcemy robic wam przykrosci i coz... wykorzystujemy sytuacje.. co ja mam zrobic, ze wiekszosc rfacetow mysli glowkami a nie glowami... i sami prowokujecie takie a nie inne nasze zachowania... hmm zawsze to jakiechś urozmaicenie :P

złośliwaa samica30 [zgłoś do usunięcia] Kwitek Ty jestes łatwy 1 wysyłam fote 2 zachwycam sie toim wyglądem 3 pisze jaki jestes mądry 3 przechodzimy na gg 4 spotkanie 5 msc póxniej ryczysz w poduszkę I to jest cała filozofia kwiatek.......w 5 punkcie chodzi o to zeby zlosliwa byla na Twoim miejscu ...Na tym polega ta gra...;)

złośliwa, ty tylko gadac na forum potrafisz :P nigdy bys do puntu 1 nie przeszla bo bys sie zlała ze strachu jakbys mi miala fote wyslac :P

pieknaimadra (pieknaimadra@op.pl) [zgłoś do usunięcia] ale panowie to wszak cala wina lezy w was.. wy chcecie byc przez nas zdobywani.. lubicie kiedy kobieta nawet zabawia sie wami.. a my coz.. my tylko nie chcemy robic wam przykrosci i coz... wykorzystujemy sytuacje.. co ja mam zrobic, ze wiekszosc rfacetow mysli glowkami a nie glowami... i sami prowokujecie takie a nie inne nasze zachowania... hmm zawsze to jakiechś urozmaicenie Ja bym nie chcial zebys mnie zdobywala.....To ja Ciebie mam ujarzmic a nie na odwrot...W innym przypadku Moglabys mnie zdominowac a na to bym Cie nie pozwolil....Takze nie ma co generalizowac..Sa rozne kobiety i rozni mezczyzni

oderdobe NO ja juz to wiem... bo wszak napisales wczesniej ,ze lubisz kobiety, którymi można manipulowac... zapewniam cie ze ja do nich nie naleze hehehe....poza tym uwierz mi mam dosc spore wymagania co do faceta i nie zadowalam sie byle czym( bez urazy)....:P

Kwiatek [zgłoś do usunięcia] dobra dobra to wysyłaj nie gadaj oderdobe - domina to moglaby byc ciekawa odmiana W seksie wszystkie chwyty dozwolone;) Byleby bylo przyjemnie;)

no dobra, nie bawmy sie w wysylanie fot :P kafe ma byc miejscem do zabawy i rad. ja i tak nie chce kobiety :P

a co do seksu panowie... to coz niecierpie rutyny.. wiec niestey tylko dla wybrańców.. spelniajacych moje oczekiwania.. hehehhe:P

pieknaimadra - jakież to oczekiwania waćpanna masz ;) uchyl rąbeczka tajemnicy ;) [poczul dreszcz podniecenia]

pieknaimadra (pieknaimadra@op.pl) [zgłoś do usunięcia] oderdobe NO ja juz to wiem... bo wszak napisales wczesniej ,ze lubisz kobiety, którymi można manipulowac... zapewniam cie ze ja do nich nie naleze hehehe....poza tym uwierz mi mam dosc spore wymagania co do faceta i nie zadowalam sie byle czym( bez urazy).... To dobrze ze masz wymagania..Wszak kobieta powinna sie szanowac..Co do manipulacji......Kazda kobiete mozna zmanipulowac!! Pod jednym warunkiem..wpierw trzeba ja w sobie rozkochac;)