Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEVIKAP

Gdy juz zdobede jakiegos faceta to przestaje on mi sie podobac. Dlaczego tak jes

Polecane posty

moj drogi,,, jakbym tu zaczela pisac to by trzebabylo zalatwic zakaz wstepu na topik dla nielatow.. uwierz ze nie naleze do kobiet co to tylko "po bozemu" przy zgaszonym swietle heheh:P:)

złośliwa, a bo ja lubie facetów :P facet faceta nigdy nie zdradzi bo pokocha miłością braterską. o!

pieknaimadra - nie? podobno to kobiety maja fantazje a mezczyzni tylko wyobraznie, wiec bys nas tu mogla oswiecic jakie masz pragnienia ;)

kwiatek.. ales sie nagadal.! Dlugo nad tym myslales? milosc braterska jesoooo .... chyba naprawde za dlugo przy kompie siedzisz i juz masz zaburzenia myslenia:P

nie dlugo, ja o tym wiedzialem od zawsze ;) sluchaj złośliwej, bedziesz łamaczką męskich serc ;)

najgorzej ze ja za swoje grzeszki wyladuje w łapkach takiej złośliwej ktora sie na mnie wyżyje i wyrzuci :(

moj drogi ale ja te "marzenia-pragnienia" realizuje... nie jest to jakas wyjatkowa sztuka... zreszta moj mezczyzna nie jest pruderyjny i nie mamy zahamowań w tej materii jesli chcemy sie kochac w trojkacie- prosze bardzo... jesli chemy z inna para.. czemu nie... ale takie rzeczy mozna robic tylko wtedy, kiedy partnerzy szanuja siebie, kochaja i ufaja sobie... sex wulgarny, jakichs nawet perwersyjny nie moze miec przelozenia na zycie codzienne na postrzeganie siebie nawzajem..takie decyzje wymagaja dojrzalosci partnerow...

złośliwaa samica30 Nie muisz mnie unikac;) Wszak jestem daleko;) ale nie ukrywam ze by łabyś wyzwaniem;)

zlosliwa ze niby co tu] na necie chce byc zdobywana hehehhe tu kochana to ja chce miec spokoj ... czyzbys poczula sie zagrozona.. hehehhe spokojnie :P

pieknaimadra (pieknaimadra@op.pl) [zgłoś do usunięcia] moj drogi ale ja te "marzenia-pragnienia" realizuje... nie jest to jakas wyjatkowa sztuka... zreszta moj mezczyzna nie jest pruderyjny i nie mamy zahamowań w tej materii jesli chcemy sie kochac w trojkacie- prosze bardzo... jesli chemy z inna para.. czemu nie... ale takie rzeczy mozna robic tylko wtedy, kiedy partnerzy szanuja siebie, kochaja i ufaja sobie... sex wulgarny, jakichs nawet perwersyjny nie moze miec przelozenia na zycie codzienne na postrzeganie siebie nawzajem..takie decyzje wymagaja dojrzalosci partnerow... OOo to ciekawe....Jestem ciekaw o ten trojkat.A w zasadzie jak Twoj partner reaguje kiedy jeczysz z rozkoszy Gdy te rozkosz daje ci inny mezczyzna....

hmmm to moze powinienes jego zapytac.. on z tego co mi wiadomo jest podniecony tym tez, zadowolony... ze mnie jest dobrze... coz... i tak on jest najlepszy i o tym wie...

zlosliwa... dobrze ze nauczylas sie wierzyc w to co mowisz.. niewatpliwie pomaga to w zyciu....i dobrze ze sa takie miejsca jak to.. wtedy to ja naprawde ,mozna sie dowartosciowac prawda?

kwiatek.. unikam blondynów- nie moj typ... i nie lubie patyczakow tzn.. chudzielcow... facet musi byc meski nie jakiechs chuchro ( bez urazy)

pieknaimadra (pieknaimadra@op.pl) [zgłoś do usunięcia] hmmm to moze powinienes jego zapytac.. on z tego co mi wiadomo jest podniecony tym tez, zadowolony... ze mnie jest dobrze... coz... i tak on jest najlepszy i o tym wie... No jakbym sie Jego zapytal gdybysmy siedli przy piwie jestem pewien ze nie bylby az taki zadowolony...Bo pamietaj!! Mezczyzna moze slyszec od swojej kobiety ze jest najlepszy itp: ale Gdy widzi ja w objeciach innego i wdzi ze sprawia jej to niemala przyjemnosc to nie przejdzie obok tego obojetnie,,,Zreszta kazdy jest inny, ja jakby zobaczyl ze moja kobieta zajmuje sie ktos inny pewnie bym mu ograniczył przednie uzębienie//Ale jezeli wam taki uklad odpowiada to ok..Wszystko jest dla ludzi dopoki jedna strona nie rani drugiej

oderdobe a czy ty uwazaszze my robimy cokolwiek wbrew sobie? jesli ktoremus z nas by cois nie apsowalo oczywiscie przerywamy i nie wracamy do tego.... ale hmm jakby ci to powiedzic my podchodzimy do tego jako do urozmaicenia naszego zwiazku, odkrywania czegos nowego... a decyzje o tym podjelismy oboje.. swiadomie..

pieknaimadra A i tu by trzeba bylo sie zapytac kto w tym zwiazku dominuje...Czy ty czy Twoj parner..Kto podjal decyzje odnosnie swingowania i jaki byl pierwszy trojkat( Ty kochanka i Twoj facet czy na odwrot).Jezleli to cementuje Wasz zwiazek to naturalnie ma to swoje zalety..Najczesciej jest tak ze to kobieta godzi sie na trojkat na prosbe swojego faceta, ale w druga strone to raczej nie dziala...

pieknaimadra to jest klaudka 27 :P oderdobe - ona dominuje jak chce nastepnego faceta, przeciez facet by sie nie zgodzil zeby inny sie dobieral do jego kobiety

Zreszta to bardzo ryzykowna gra...Wyobraz sobie ze podczas takich igraszek Twojego faceta okielzna jakas blondwlosa pieknosc i nie bedzie mogl O niej zapomniec,,W czasie seksu z Toba bedzie myslal tylko o Niej ..A moze to juz mialo miejsce..Nie boisz sie Tego?