Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 21

krwawienie w ciąży

Polecane posty

Gość majka 21

czesc dziwczyny jestem w 12tc od 6 tc dostalam plamien przeszly po 2 tyg lekarz kazal lezec przepisał dupchaston do teraz go przyjmuje jednak w mniejszych dawkach ponieważ plamienia ustały ,przy ostatniej wizycie okazało sie ze mam bakterie w moczu znowu dostałam antybiotyk munorol ktory pomógł ? pozdrawiam was serdecznie mi zwalczyć bakterie ,wszystko było ok tylko pare dni temu przy oddawaniu moczu zabolał mnie brzuch po lewej stronie na wysokosci jajnika i przechodzi po całym podbrzuszu bule te trwaja bardzo krotko jednak sa intensywne bulą tym towarzyszy twardnienie podbrzusza takie nienaturalne ktore po paru minutach mijaja i znowu mam miękki brzuch wizyte u gin mam za tydzien wiec moze któras z was przechodzila cos takiego i mogła by mi pomuc odpowiedziec co to takiego i czym to moze byc spowodowane ,dodam ze czasami mam lekkie skurcze w kroczu to moja pierwsza ciaza i troche jestem przewrazliwiona pozdrawiam

Gość gosian
Nie chcę Cię straszyć, ale nie czekaj na tą wizytę tylko umów się wcześniej. Twardnienie brzucha może wskazywać na skurcze ja tak miałam w pierwszej ciąży, ale w 21 tc, tyle, że nie krwawiłam

Gość majka 21
dziekuje ci za tak szybka odpowiedz tylko ja nie jestem w polsce i z wizytom moze byc problem ,dzisiaj akurat nic mnie nie boli ale mysl ze jak bule sie powturza to bede musiala poszukac pogotowia dziekuje

Gość idz jak najszybiej
ja nie musialam sie umawiac jak bylam w ciazy . chodzilam panstwowo i tam kobiety w ciazy nie umawialy sie i przychodzily kiedy chcialy . jesli lekarz nie bedzie chcial cie przyjac to jedz do szpitala. u ciebie to mloda ciaza wiec wszystko moze sie zdarzyc . Powiem ci jedno jak dostałam własnie takich twardnien brzucha w 28 tc i do tego skurcze ktore z kazda godzina sie naslilay . pojechalam do szpitala a w szpitalu powiedzieli ze przyjechalam w ostatnim momencie bo prawie akcja porodowa sie zaczela . przez tydzien lezalam pod kroplowka ( na szczescie skonczylo sie ok ) zamin pojdziesz gdziekolwiek przyjmil taka dawke duphastonu jak brałas na poczatku .byc moze bedziesz musiala ten lek brac w wiekszych dawkach prawie do konca ciazy . zycze powodzenia i nie zwlekaj z wizyta .

Gość majka 21
dziekuje wam bardzo dziewczyny udam sie jak najpredzej i napisze co i jak ,pozdrawiam was serdecznie

Gość olisadebe
Idź koniecznie, ale tam gdzie mają usg na miejscu, żebyś nie musiała latać