Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa_schoko

wzrost dziewczyn

Polecane posty

Gość anonimowa_schoko

wysokie dziewczyny są duże i niezgrabne wspolczuje wam i nie robie tego specjalnie,ale cóż taka prawda,a wy sie szczycicie tym.;]

fakt,wyokie dziewczyny maja duze biodra,grubsze nogi wogole wyglasdaja jak jakies kobiety ale big rozmiarow-mi tez wysokie sie nie podobaja....takie duzzzzeee sa.. a fe

Gość OlaJemioła_
a ja mam 169 i nie lubie swojego wzrostu wręcz przeciwnie chcialabym byc wyższa! niestety mam juz 26lat i chyba nic z tego:(

Gość hmm351
ja mam 172 cm i wcale nie mam szerokich bioder grubych nog i w ogole nie wydaje sie duza jestem po prostu zgrabna szczupla dziewczyna i wspolczuje niskiego wzrostu malym kurduplom :P

Gość musze sobie kupić
a ja mam 1.74 i jestem szczuplutka,i wcale nie mam bioder jak mastodont tylko jestem laska

Gość likto
ja tez mam 1.72 I jest super

Gość zabciaaa22
autorka topicu zazdrosci nam -wysokim dziewczynom (ja mam 175cm i zgrabna sylwetke) bo wie jak mezczyzni sie za nami ogladaja :)

Po pierwsze: kwestia wysokiego wzrostu jest bardzo indywidualna.... Wg mnie 172 to wcale nie jest wysoki wzrost.... sama mam tyle i uważam, że to średnia wysokość.

Gość MAniaczek
KWESTIA GUSTU a O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE... Pozdrawiam niskie i wysokie :)

Większość wysokich dziewczyn jest szczupła zgrabna i nie ma wielkich bioder czy też grubych nóg, to małe krasnoludy są grube i otyłe nawet moje koleżanki z klasy które są takie małe to nielubiane są i chłopaka nie znajdą

Gość liliputek1986
ja jestem nalutka,mam tylko 159 cm i co? mam sie powiesic? zawsze chciałam byc chociazo 5 cm wyzsza no ale co poradzic, małe jest piekne :)

No i co? Jak wysokiej zdaży się przytyc z kilka kilo to tego aż tak nie widać, a taki mały krążownik robi się pulpetem. Nic tylko kopnąć i ze schodów się się sama stoczy ;)

Gość ja mam...
174 cm wzrostu i jestem laska jak się patrzy:D a laską wielkosci piecyka gazowego serdecznie współczuję:D:P

Gość dfssdffdsdfsdsf
Ja współczuję babochłopom :) Przesmiesznie wyglądają laski z niżyszmi facetami ;)

Gość ja mam...
albo małe laski z wysokimi facetami:D facet wygląda jakby szedł za rękę z dzieckiem

Gość dfssdffdsdfsdsf
Wg mnie dziewczyna powinna być niższa :P Przy wysokiej lasce każdy afcet wygląda na kurdupla.

Gość dfssdffdsdfsdsf
Poza tym: spójrzcie sobie na taką Evę Longorię, a potem porównajcie ją np. z Otylią Jędrzejczak. Powodzenia.

Gość hyhyhuhuhu
dla mnie idealna dla dziewczyny to 160cm :) taka wtedy jest fajna malutka, nawet mozna popodrzucac :P dodam ze mam wiecej niz 180cm :)

Gość emilirous
A ja współczuję pięknym, wysokim, szczupłym i cudownym dziewczynom, które piszą że "współczują laską" :D