Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_24__

czy jestem juz uzalezniona ?

Polecane posty

Gość ona_24__

czy jak okolo 3 razy w tygodniu po pracy ide do mcdonalda to jestem uzalezniona ?

Gość dfdsfdsfds
nie tylko pojebana :)

Gość jak masz kulture
jestes jezli sama sie zaczynasz nad tym zastanawiac. pamietaj, ze tluszcze zawarte w fastfoodach zabijaja szare komorki :O

postaraj sie wytrzymac bez tego żarcia tam tydzien czy wiecej wtedy sie okaże jersli bedziesz chodzila bardziej nerwowa to prawdopodobnie tak nie jedz tego gówna-pracowałam w mcdonaldzie wiec wiem co mowie

Gość ona_24__
wlasciwie odpada mi ten czynnik wielkiego tylka...bo codziennie cwicze:( i mimo ze tam jadam to mnie nie przybywa. problem w tym ze pracuje po 10-11 h i jak wychodze to jestem taka glodna, ze tam wpadam :(

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
masz rację : nażryj się tej chemii a jak będziesz miała 50 lat to ledwo będziesz wstawała z łóżka z powodu różnych chorób. JESTEŚ TYM CO JESZ fastfoody to gówno więc jesteś ............

Gość ona_24__
rafaello, to kim ja jestem, jak jem w niedziele u mamy na drugie danie buraczki ? :P

Gość dsadsdaa
A gdzie pracujesz ze tak dlugo?

jak jesz buraczki to jesteś zdrową kobietką :D a jak jesz fgastfoody to jesteś zadatkiem na przedwczesne próchno sorry za to gówno ale hmmmm.... poniosło mnie :D

Gość ona_24__
Rafaello,nie gniewam sie, jednak mnie troche zawstydziles :) Chyba sie zastanowie nad soba :)

Gość Terrible
Moim zdaniem w takiej cenie znajdziesz ładniejsze płaszczyki ale co się komu podoba ... to też zalezy od Twojej postury zresztą sama musisz zobaczyć jak na Tobie leży a nie pytać na forum ;p

Gość gjjjjjj
Powinnaś ograniczyć, bo to bardzo niezdrowe. Efekty będą po lataaaach.

Terrible >> ma płaszczyki wcinać hihi :) 3x w tygodniu to zdecydowanie za dużo chyba że... oprócz maców nic innego kalorycznego i niezdrowego nie jesz

Gość ona_24__
a co jecie w pracy, ze nie pasc z glodu ?? (oczywiscie, jak nie macie mozliwosci zjedzenia normalnego obiadu)

Gość ona_24__
cukierasek...no wlasnie, a ja nie jestem w stanie pracowac tyle godzin o jednej kanapce :(

ona 24 ::::::::: ja robię sobie tak : gotowe kanapki , do tego biorę mały słoik ( ok. 400 ml ) surówki z warzyw i już :D Ale ja też za długo nie pracuję Jeśli ty robisz na 12 godzin to weź 2 słoiki surówki i 10 kanapek :D i zdrowo i można się najeść :D

a fastfoodami to ty się nie faszeruj bo takie rzeczy to tylko odupę potłuc :D