Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaNiny

Moja 5 tyg córka cały czas pokazuje jezyczek !ma zapalenie gardłaPomocy

Polecane posty

Dziewczyny prosze pomózcie mi bo umieram z niepokoju moja córka cały czas wyciaga z buzki język tzn tk jaky pokazywała go ale prawie cały wyciaga :( Ma zapalenie gardła czy której z was dzieciatko tak robiło?

Mamo Niny, sprecyzuj, ty nas pytasz czy ona ma zap. gardła BO wyciąga tak języczek? Czy mówisz nam że ona ma zap. gardła, i na dodatek tak wyciąga języczek? Mój synuś też tak robił o ile sobie dobrze przypominam, nawet teraz tak robi, a jest juz dużym chłopcem, (ma ponad roczek), posapuje sobie przy tym, jak zdyszany piesek, albo jakby oddychał ustami, zazwyczaj jak biega to tak własnie robi ;) zwracałam uwagę na to naszej ped. ale powiedziała że to może być forma zabawy, bo gardełko czyste, płucka i oskrzela też. Robi już tak od dłuższego czasu, więc już by się coś wykluło jakby miał coś w zanadrzu. A jak ma zap. gardełka i wyciąga tak języczek, to myślę że w takiej sytuacji jest to zupełnie normalne, obserwuj, podawaj leki, w razie czego dzwoń do lekarki, ona najlepiej ci odpowie.

wiem ze ma zapalenie gardła byłysmy u pediatry bierze antybiotyk tylko martwi mnie własnie to ze od kilku godzin wyciaga tak jezyczek przeraziło mnie to troszke :( Do pediatry moge zadzwonic dopiero jutro rano a znajac moje skłonnosci do panikowania wole azpytac doswiadczone mamy

obserwuj ją, jakby się coś działo to sama poznasz, ale tym języczkiem bym się nie przejmowała. Na pewno ją drapie i piecze, i sama sobie stara się pomóc.

Gość moja jak miała jakoś
4 tyg to tak robiła, a lekarz nas wyśmiał praktycznie jak podzieliliśmy się z nim naszymi spostrzeżeniami. Jak ma apetyt, jest pogodna i nie ma temperatury to myślę że jest ok. No chyba że jest coś naprawdę niepokojącego w zachowaniu Twojego dziecka, no ale sama powinnaś wiedzieć kiedy jest coś nie tak.

Ma apetyt i jest pogodna usmiecha sie do mnie i gaworzy po swojemu temperatury te nie ma tylko spi mało i niespokojnie no ale to mysle dlatego ze ja boli :( dziekuje za odpowiedzi jestem klasycznym przypadkiem panikary :( i pewnie gdybym nie zapytała to do rana siedziała bym nad jej łozeczkiem.