Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minga18

wlasnie robie najglupsza rzecz w swoim zyciu..szukam kogos na studniowke

Polecane posty

jeszcze nie jedną głupote głupsza zrobisz :) poszukaj dobrego tancerza, co sie i bez alkoholu bawic umie. bo ja ze swoim chłopakiem cały wieczor przesiadziałam...

Gość weź brata koleżanki

Gość tacototo
ale jeżeli chłopaka, to zapomnij, bo tutaj go nie znajdziesz ---czemu nie?

Gość kardamonnn
Co to w ogóle za głupi zabobon, że na studniówke trzeba mieć koniecznie partnera... i co, przesiedzisz z nim całą noc, bo nikogo nie będzie znał, zamiast bawić się ze swoją klasą?

Gość tacototo
A jestes pasztetem ze nikogo nie znalazlas???????????? Kurwa przeciez nie wszyscy sa kul trendy i chuj wie co

Gość dffsf
A probowalas szukac gdzies w twoim otoczeniu????????????????????????

Gość minga18
nie moge wziasc brata kolezanki ani kuzyna itp..przeszukalam cale grono swoich znajomych i nic:(w klasie mam 5 chlopakow,w klasie jezykowej jest 3:) na humanie tez brak chłopakow..a co do zabawy z klasa to niestety nie mialam szczescia do klasy...

Gość dlaczego nie możesz wziąć
brata koleżanki?

Gość kardamonnn
A po co Ci właściwie partner? Bo nauczyciele każą? Bo koleżanki narzucają głupie trendy? Bo chcesz pokazać klasie, że też masz z kim przyjść?

Idź do okolicznego technikum i zaproś kogoś z ostatniej klasy. Chłopaki też szukają dziewczyn na studiówkę. Pójdziecie na dwie :-)

Gość moje bla bla
ja mialam studniowke pare lat temu...i nie mialam zywcem z kim isc - kilka moich wtedy kolezanek probowalo mi kogos skolowac...nic z tego nie wyszlo. W koncu z desperacji zaczepilam na szkolnym korytarzu chlopaka, ktory mi sie podobal. Jednak takie sytuacje koncza sie happyendem tylko w amerykanskich komediach o licealistach. Chlopak mnie wysmial i nie zgodzil sie isc ze mna.

Zaczep kogoś upatzronego na stronie technikum na naszej_klasie.pl

Gość minga18
nie moge wziasc brata bo jakos tak sie sklada ze moje kolezanki maja albo siostry albo sa jedynaczkami:)samej glupio jakos isc,tym bardziej ze kazdy bedzie z kims.. no wlasnie,boje sie kogos zaczepic bo moze ten ktos mi odmowi;P i sie głupio poczuje..a nie jestem mega pewna siebie i jakos mi sie napewno głupio zrobi:P

Gość cxcxxccxc
A jestes pasztetem??????????????????

Gość minga18
hmm podobno nie jest ze mna tak bardzo zle:)problem ze ja z domu nie wychodze,dlatego mam taki problem ze znalezieniu kogos.

Gość cxcxxccxc
Jak to z domu nie wychodzisz? Jestes az tak niesmiala?

mam ten sam problem z tym ze ja mieszkam w uk i tez mam wlasnie cos w stylu studniowki czyli impreza na koniec szkoly tylko tu jest to wielki bal. i tez nie mam z kim isc :( u mnie jeszcze gorzej bo nie moge wziac niikogo z poza szkoly. poza tym watpie zeby jakis anglik zaprosil polska dziewczyne, wstyd mi tylko przed rodzicami...

Gość minga18
ano nie wychodze:)ograniczylam sie strasznie..ograniczylam swoje zycie osobiste..bo nie chce poki co bawic sie w milosc jak moi znajomi.. a co do niesmialosci,to raczej wynika ze nei chce z nikim poki co byc..oddalam sie calkowicie swoim marzeniom i celom

Gość darkeus
hej:) bardzo chetnie bym sie wybral na jakas 100dniwke;)) mam 18 lat:) tancze kilka lat taniec towarzyski:)) wiec chetnie bym potanczyl z jakas fajan dziewczyna cala noc;) jak cos piszcie:-1486753:) a wysle mpje focie;)))

ja nie ide na studniowke;/ mój chłopak nie znosi moich kolezanek i wiem, ze caly noc by tylko siedzial a ja przeciez bym go nie zostawila.nikt by sie dobrze nie bawił wiec rezygnuje:(

Gość rdgfsdfhedrg
A czego bede zalowac jak nie pojde? Wszyscy dookola gadaja ze bede zalowac... ;/

Gość uuuuulkaaa
ja ide z kuzynem i jestem w ogole tym faktem zalamana........ po co ja tam leze to ja nie wiem