Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUBI19

Do ktorego dnia cyklu przed owulką kochacie sie bez zabezpieczenia?

Polecane posty

Gość KUBI19

Do ktorego dnia cyklu kochacie sie przy metodzie naturalnej? Przy czym będę wdzięczna jeśli napiszecie ile wasz cykl trwa dni. Pozdrawaim.

Gość KUBI19
aha i pietruszke do rosolu wrzuca sie na koncu czy na poczatku gotowania???

Gość KUBI19
nie przedrzyźniaj, ja powaznie pytam..

Gość chciałam sprawdzić jak długo
.można no i w 11 dnie cyklu już nie bardzo. Moja córka ma 6 lat

Gość KUBI19
moja sytuacja wyglada tak że chlopak po wytrysku i po obmyciu czlonka wszedl we mnie na chwilę, byl to 11 dzien cyklu. Mialam wtedy budyniowatą wydzielinę- Na drugi dzien mierzylam temp- nie była podwyższona. 2 dni później zaczęłam miec objawy śluzu ciągnącego się. Myslicie ze jest duze ryzyko? Moje cykle trwaja ok 30 dni

Gość KUBI19
no wlasnie narazie nie mam zadnych objawow na to wskazujacych, ale dzis zdarzylo mi sie `zaslabniecie, ale to moze dlatego ze nie jadlam sniadania. w kazdym razie dziekuje za dodanie otuchy:)

Gość gfghghhgjh
odezwij sie za 9 miesiecy i opisz czy poród ciezki był pozdrawiam :)

Gość KUBI19
chcesz mi zepsuć nastrój? wiem ze co sie stalo to sie nie odstanie, ale chyba w tym wypadku bedzie bez dzidzia.. jak sądzicie?

Gość paniprzyszlaginekolog
wiesz, takie zachowanie to czyste gówniarstwo, dobrze ze umył członka... a wiesz o tym, ze po wystrysku w penisie wciaz jest pewna ilosc nasienia ? i nawet ":wyciskanie go" nic nie daje ? zrób lepie test ciazowy.

Gość gfghghhgjh
ja jestem pewna ze jest w ciazy, ja mialam identyczna sytacjie i zaszłam. Głeboko Ci włożył?

Gość KUBI19
wiem o tym ,ale wtedy bylam przekonana ze mam dni nieplodne. wbrew pozorom metody naturalne sa skuteczne. Wiem co robie, ale czasami gora biorą emocje.. takie zycie. Ale mądry polak po szkodzie :(

Gość KUBI19
nie gleboko, ale czulam go w srodku.. trwalo to z 10 sekund. mialas identyczna sytuacje ale moze cykle mialas krotsze?

Gość paniprzyszlaginekolog
Ile razy ja już słyszałam ze sa skuteczne... od kolezanek, znajomych, a potem wybierałam sie ogladac bobasa. no coz, rob jak chcesz.

Gość gfghghhgjh
moze i krótkszy ale nie martw sie....bycie matka tez jest fajne. Przez pierwszy rok noce nie przespane a potem to juz z górki :) raz jeszcze pozdrawiam :)

Gość KUBI19
no się okaże.. ale zajście w ciążę tez nie jest takie proste.. to kwestia szczescia lub pecha.. Metody naturalne sa skuteczniejsze niz inne metody, jeśli sie stosuje je umiejetnie. Ja wiem ze w tym wypadku pewnosc mialabym do 8 dnia cyklu.. teoretycznie teraz tez sie nie powinno nic stac, ale zobaczymy.. A Ty jak dlugie cykle mialas gfghghhgjh ?

Gość gogooo
Ciąża możliwa!!! Biorąc pod uwagę, to, że plemniki w pochwie żyją ok. 72 godzin, mogły dożyc do owulacji!!! Taką przpowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie głupi!!!

Gość KUBI19
plemniki moga zyc kilka dni, ale zdolne do zapłodnienia sa do 48 godzin w idelanych warunkach... wiec napewno bede miec nauczke, mam nadzieje ze jednak teraz mi się upiecze... dziekuje za odpowiedzi

Gość bez.
ja mam cykle z reguly 28-29 dni. bez zabezpieczenia uwazam za bezpieczne do 10-11 dnia. praktykuje to juz od 10 lat i nie bylo wpadki ;) z tym, ze nigdy nie bylam w ciazy, takze nie wiem, czy moze np. jestem bezplodna, czy to faktycznie dobra metoda. ale raczej dobra z tego co sie slyszy i czyta ...

Gość KUBI19
dziekuje, uspokoiłaś mnie :):*

Gość nie chcę Cię straszyć ale
u mnie wyglądało to dokładnie tak: cykl dokładnie co 30 dni ale raz do roku zdarzały się odchyły. Kochaliśmy się 11 dnia cyklu bez zabezpieczenia ale stosunek przerywany (skończył poza ...), też myślałam że to dni niepłodne. Po około 10 zasłabłam w pracy, a po następnych kilku dniach nie mogłam dotknąć piersi, tak mnie bolały. Po 9 m-cach zostaliśmy rodzicami :) Z drugim dzieckiem to była wpadka 21 dnia cyklu. Przestałam już wierzyć w metody naturalne :D

Gość KUBI19
Ale chyba wtedy miałyście jakieś objawy dni płodnych? Ciągnący śluz albo wyższą temp? Bo z samego odejmowania wiadomo, ze się nie przewidzi skutku...

O panie....kalendarzyk znowu...to teraz sie przyda do odliczania tygodni w ciąży. Ja jestem cierpliwa, ale ręce opadają, XXI wiek a tu ciągle...

Gość KUBI19
wbrew pozorom jest to skuteczna metoda (jedna z najskuteczniejszych) jesli stosuje się ją umiejetnie. Ja moze się spóźniłam o 2 dni, ale wówczas miałam obniżoną jeszcze temp i wydzielinę białą i budyniowatą.. Zastanawiam się czy istnieje jakiekolwiek ryzyko, ale ze lubie sobie wkrecac, zaczelam panikowac