Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igulecszpikulec

dziewica wibrator

Polecane posty

Gość hoł hoł
nadziej się na armatę to jest przyjemność potem buuummmm i jednej idiotki mniej:) ależ się uśmiałem

Gość kleszczu
Najprostsze rozwiązanie z mozliwych - kupić szcoteczke elektryczna do zebów z miekkim włosiem I w zależności od upodobania przykładać do łechtaczki stroną z włoskami lub bez. W netto widziałem jakiś czas temu tanią szczoteczke - ok 15zł. Gdyby co to nikt w domu nie domyśli sie co ty z tą szczoteczka wyprawiasz. W przypadku wibratora od razu wiadomo do czego słuzy... Z bateriami później będzie pewna niedogodność - dość często trzeba bedzie wymieniać, ale i na to jest rada - zainwestować w mały zasilacz (bez obaw, zasialcze maja transformator ktory zapewnia calkowite odizolowanie od sieci elektrycznej i prąd cię nie kopnie. Na popczatku wydasz 20 - 25 na szoteczke i baterie. Potem dozbierasz drugie tyle na zasilacz i baterie nie będą ci już potrzebne. Chyba że zaszalejesz i kupisz ładowarkę i akumulatorki. Polecam ładowarkę z lidla za 59zł (można ładować jednocześnie 8 akumulatorków, każdy niezależnie), z kolei akumulatorków lidlowych raczej nie polecam niezbyt pochlebne opinie o nich krążą, ale za to są tanie. mozna spróbować - ok. 12zł za 4 paluszki 2500mAh (= 2,5Ah ) to bardzo tanio. ok 3zł za szt Zresztą łdowwarkę i akumulatorki polecam każdej użytkowniczce wibratora. Zdecydowanie dłuzej dziala na akumulatorkach niż na bateriach (nawet alkalicznych) W przypadku zasilacza trzeba wiedzieć jak go podłączyć (napięcie powinno być dostosowane do ilości baterii którymi jest zasilana szczoteczka - jak jest na 4 ry baterie, to wtedy napiecie zasilacza musi wynosić 4 * 1,5 = 6V W razie pytań służe radą wszystkim zainteresowanym paniom kleszczu@mixbox.pl (jestem z wykształcenia elektrykiem-elektronikiem)

Gość malagenia
A po co tak kombinować? Nie lepiej byłoby kupić po prostu normalny wibrator. Teraz już nie trzeba iść osobiści do sexshopu i wybierać z półek, tylko można go kupić w Internecie. Te o ciekawym designu i oryginalnym wyprofilowaniu znajdziesz na funfactory.pl Naprawdę dają dużo przyjemności, a nie będziesz musiała wstydzić się podczas wizyty w sklepie erotycznym.

Gość qruliq
post jak widzę stricte reklamowy fakt - wibratory wypasione macie, ale dość słono kosztują niestety ... przy okazji pytanie na jak długo wystarcza wbudowany akumulatorek LiION ? tzn ilość cykli ładowania-rozładowania i czy potem da się go wymienić? jeśli nie, to znaczy ze wibrator jest do wyrzucenia, co jak dla mnie jest baaardzo dużym minusem. Do zwykłych wibratorów polecam akumulatorki NiMH zamiast baterii alkalicznych (znacznie dłużej pracuje i w przeliczeniu na żywotność akumulatorka wychodzi taniej niż baterie, nawet jeśli wliczyć konieczność zakupu ładowarki)

Gość lllddd
A taka ładowana na prąd szczoteczka z nabitym czymś jest bezpieczna?

Gość Nieewinny
Wiesz wystarczy że kupisz lub pozyczysz np od brata kumpla Joystick podobny jak do ps2 tylko ze do komputera i koniecznie z wibracjami. Nastepnie zainstalujesz dlolaczonego do niego sterowniki i w zaleznosci od firmy joya wchodzisz w to inaczej alle zwykle tak: Start/panel sterowania/kontrolery gier/(nazwa joya/ sterownika) u mnie : Twin shock gamepad/wlasciwosci/potem na gorze wibracje albo cos w tym stylu/ ustawiasz suwak na maksa (moc) i na maksa czas potem dajesz proboj testoj albo h** wie i przykladasz do swojej uwczesnie mokrej Dupo/szparki i delektujesz sie wspanialymi doznaniami.... A potem mozesz zagrac w Colin McRae Rally Dirt 2 na joy'u (polecam Joystick Tracer Red Racer Game Pad kupilem go z rok temu za jakies 25zl w Merlinie ale powinien tez byc podobny w Media Expert.... Ma zajebiste wibracje mnie juz normalnie Kutas od tego boli :D POLECAM

Gość Nieewinny
Albo pozbadz sie dziewictwa. To nic starsznego troche bolu krwi a moze sie okazac ze masz tak cienka blone ze nawet nie poczujesz.... A potem bedziesz mogla to robic z przystojnym facetem na lozko przy szampanie wloskiej muzyce wsrod platkow roz.... A nie na kiblu z szczoteczka do zebow.... HAHAHAHA :D:D:D XD :MAN

Gość lkkkjjjj
"Chetnie rozwiaze Twoj problem,naturalna metoda." Wątpię. Też miałam tak jak ona i na jednej masturbacji się nie skończyło. Teraz masturbuje się tak prawie codziennie. Ten problem nigdy się nie rozwiąże.

Gość takafajna
BAnalne !!! Wystarczy kupic kondona i silikon potem do kondona wlac silikon na taki rozmiar jaki chcecie i zostawic na tydzien w cieplym miejscu do wyschniecia . Sama wyprubowałam i mi sie bardzo podoba a nawet zrobiłam sobie taki że pod koniec zabawy mi tryska jesli chcecie to piszcie a napewno odpisze jak to zrobic .Miłej zabawy :)