Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksooslslss

Żeby cos kupić na siebie to trzeba sie w cholere nachodzić

Polecane posty

Gość ksooslslss

Tez tak macie? Ja zeby cos kupić z ciuchów na siebie to musze sie tyle nachodzić ze hej. Czasem chodze po sklepach pare godzin i nic nie kupie :/ Inni maja tyle ladnych ciuchow, co drugi dzien widze ze dizewczyny na studiach maja cos nowego ja nie wiem jak one to robia. Czy maja taka figure ze im wsyztsko pasuje i latwo im sie robi akupy czy co. Jak wy macie?

Gość Kotarzymna
No takie zycie. Ja tez musze sie niezle zlatac zeby cos kupic. I czesto jest tak ze wracam z pustymi rekami :/

Gość gośćkafelate
w sklepach jest dużo ubrać, wystarczy poprzynmierzac, na pewno znajdziecie cos dla siebie pzdr www.muzykaifilmy.pl www.mega-sex.pl www.sexshoppotencja.pl www.biarbeauty.com www.mgogrody.pl www.bggas.pl www.siluete.pl www.cloree.pl www.kszimmex.pl www.biuroins.com.pl www.imprezykrakow.pl www.exfun.pl www.inradio.pl

Gość ksooslslss
na cholere mi te strony i tak na nie nie wejde, postanowiłam zostać naturystką

Gość autorka Postu
Co za wredny podszywacz!!!

Gość autorka Postu
STOJĘ NAGA W RZECE I UDAJĘ MŁYN

Gość gośćkafelate
to nie wchodź kretynko, nie dość że ci dałam strony to jeszcze marudzisz, sama se radź

Gość gośćkafelate
hmmm, ciekawe dlaczego wołaja na mnie krowa? może przez te wymiona co mi do pasa zwisają

Gość Kerriosa
Ja tak nie mam.Czesto cos kupuje bez problemu.

Gość tere fere a kuku
Ja mam inaczej. Łazę bez sensu po sklepie z kimś, to tyle fajncyh rzeczy jest, nie mogę kupic, bo akurat budzet nie przewiduje na chwilę obecną. Potrzebuję sukienki na okazję - w cholerę jest super fajnych spodni. Potrzebuje kurtki -sa fajne buty, kurtek nie ma. Idę szukac kolczyków, zajefajne są tylko pierścionki. I tak mam zawsze. ale jakoś się ubieram:)

Gość Sanderkka
To samo mam ze jak chodze i chce cos kupic na przyklad spodnie to ich nie ma a super kurteczki sa! I tak w kolko!