Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercyngetorix

kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość wercyngetorix

po 2 latach pracy w firmie moja dobra koleżanka zaczęła mnie delikatnie podrywać. W bardzo subtelny sposób oczywiście (wiem od koleżanki że z jej strony to coś poważnego), ale jest b problemik natury biologicznej a mianowicie ona ma dziecko (to że jest starsza 3 lata to nie problem). Ja ją lubię i zawsze lubiłem ale jako koleżankę bo fakt, że ona ma dziecko na samym początku chyba zablokował mi w umyśle możliwość traktowania jej w inny sposób. Jest bardzo miłą ciepłą i serdeczną osobą ale nawet gdybym chciał to nie umiem się przestawić na inne myślenie (zna ktoś może jekiś sposób jak się zmienić pod tym względem?

Gość Pokochałam faceta
z 2 dzieci, sama miałam syna. Ale my byliśmy już dorośli, wiedzieliśmy, że miłość i związek to nie tylko motylki, spacerki pod księżycem i szczebiotonie lub seksowanie się do białego dnia... kiedyś dorośniesz do miłości i nie będziesz patrzył na okoliczności, będziesz wiedział

Powiem Ci na podstawie mojego doswiadczenia. Mialem kiedys \"kobiete z dzieckiem\". Wszystko bylo OK do momentu kiedy czulem sie calkowicie osaczony. Teraz wiem, ze takie kobiety zrobia wszystko aby \"nie wypuscic Cie z rak\". Po 6 m-cach odszedlem i w koncu odetchnalem. To bylo tylko 6 m-cy...

Gość Rommek
Bugz jesteś zdrowo niezdrowy - tak to okażdej babce mozna powiedzieć