Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chce napisac tak

wkurza mnie to i kropka

Polecane posty

Mam 178 cm wzrostu, waze 70 kg i wszystkie babki dookola gadaja mi, ze powinnam schudnac, bo jestem za gruba. Ja czuje sie bardzo dobrze we wlasnej skorze, podobam sie mezczyznom (moze to nieskromne, ale tak jest), nasze rozmiar 38-40 i naprawde fajnie sama ze soba sie czuje, ale wkurza mnie to gadania i podejscie, ze wszystkie kobiety (mam 29 lat) powinny byc bardzo szczuple. Co u licha im do tego jak wygladam, skoro mi to pasuje?

Gość a pozostałe miliardy
No to napisałaś i kropka. :)

Gość bambiiiiiiiiiiiiiii
według mnie masz idealną, kobiecą sylwetkę, nie odchudzaj sie.

no wlasnie napisalam, bo musialam to z siebie wyrzucic.

Gość grfdsgds
ja pirdole jak ktos ci tak mówi najzwyczajniej jest chyba zazdrosny, a jak ci tak mówi ktos powiedz : odpierdol się i zajmij się sobą. Matko jak im nie pasuje to niech nie patrza, Dobrze ci w swoim ciele i tylko to sie liczy.

Gość xanx
Niby piszesz ze co im do tego, a w glebi duszy chyba cie to boli skoro musisz sie wyzalic. Jesli chcesz nam sie poskarzyc na te niedobre szczuplutkie, to to nie ma sensu. Skoro jestes taka pewna siebie, to powiedz im co o tym myslisz. Dla mnie twoja wypowiedz to taka kokieterja i chec podbuydowania wlasnego ego, ktore byc moze wcale nie jest takie duze skoro musialas sie tu wyzalic.

Kokietria??? Czy ty znasz znaczenie tego slowa??? Napisalam to, bo musialam to z siebie wyrzucic. I wszystkie te osoby znaja moje zdanie na moj wlasny temat, ale one wiedza lepiej co powinnam zrobic, takie typy. I wierz mi, jesli slyszysz takie opinie prawie na porzadku dziennym to przychodzi moment, ze trafia cie szlag. I jeszcze jedno, jesli zamierzasz komentowac moje posty to z laski swojej trzymaj sie kontekstu i daleko idace wnioski, na dodatek kompletnie wyssane z palca typu "Jesli chcesz nam sie poskarzyc na te niedobre szczuplutkie..." zachowaj raczej dla siebie. Nie interesuje sie wygladem innych osob, chyba, ze jest to atrakcyjny mezczyzna :), wiec fajnie by bylo, gdyby inni , a glownie KOBIETY, bo to ich domena, nie interesowali sie sprawami innych.

Gość goliatka
o rany to ja waże 70 a wzrost 164

Gość goliatka
ale wiem że jestm gruba i nawet mi to mówia , i widze spojrzenia innych na mnie , ach trzeba schudnac

Gość gwiazzdora
to im powiedz , że są krótkonogimi kurduplami. Ja mam 175 cm wzrostu i ważę 68-70 kilo i spoko wyglądam. Chuda nie jestem, ale całkiem zgrabna. Mysle, ze u ciebie też jest w porzadku. Ja nie wiem, gdzie te laski żyją, czy one grubej kobiety nie widziały, bo ty ze swoimi parametrami na pewno gruba nie jestes. Niech sie walą na ryj

Gość mam 168 i waze 82 kilo
i co - mam sie powiesic? tez sie sama sobie podobam, moze to dlatego nikt mi nigdy nie dogryza. Gdyby ktos to zrobil, to chyba bym go zagryzla/wbila w ziemie/ zatlukla. To tyle.

Gość xanx
Sluchaj ty sama wal sie na ryj, wg mnie masz problemy z agresja, ale to mozna na pewno wyleczyc.

xanx - JA mam problemy z agresja? Zycze wszystkiego dobrego...:) Do reszty, no wlasnie, ja tez nie mam sobie nic do zarzucenia, ale pracuje w srodowisku samych kobiet (niestety...) , ktore maja hopla na punkcie wagi, wygladu, diet i tak dalej...I ja takze lubie byc zadbana i elegancka, ale uwazam, ze we wszystkim powinno sie miec umiar i nie popadac w jakies dziwne schizy i skrajnosci... niestety ostatnio czuje sie tak, jakby to ja jedyna miala takie poglady :/

Gość mam 168 i waze 82 kilo
tez pracuje w srodowisku babskim, tylko szef i vice sa facetami, no i pan z ochrony;) ale na szczescie te moje gwiazdy sa w miare normalne;) w poprzedniej firmie, gdzie pracowalam, to byl horror - im grubsza babka, tym wiecej miala do powiedzenia na temat diety, no i non stop ten temat byl walkowany... nie da sie ukryc, ze na fali zbiorowego odchudzania schudlam 4 kilo, ale i tak wspominam to miejsce jako jakies pieklo... tu, gdzie jestem teraz, mam calkiem zgrabne kolezanki, ale one potrafia i czipsa zjesc, i kawalek czekolady... i nie robia z tego problemu. Czasem ktoras, mimo iz jest szczupla, rzuci haslo o odchudzaniu i popatrzy na mnie, ale mam to gleboko. Wazne, ze ja sama jestem zadowolona ze swoich cyckow i tak dalej;)

Gość szulaa
pierdzielisz , dobrze wygladasz n, podaj linka do swojej foty