Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam nie wiem co zrobic.

REBUS ... co byscie zrobili.

Polecane posty

żona poszła ze swoja siostra na zakupy, zrobiły sie głodne i poszły zjesc pizze pija piwko a tu wchodzi mego kumpla zona... pieerdoli cos o dyskotekach ze smiga po 3 razy w tyg bla bla bla zawija sie z pizzeri i wsiada do zajebistego mesia( z fotek jakie pokazywąła zona chyba to ML pewnei 320) ktorym niby kieruje kolego ... starszy na oko o 10 lat. kumpel ma robote taka ze jest system 3 zmianowy, wiec laska czasem ma tak ze pewnie podzuca syna do mamusi i idzie w balet bo meza nie ma jak ma na nocke (mowiłą zonie zeby gdziesc isc razem na disko tylko nic nikomu nie mowic bo ja maz nie pusci.) wiem ze jesli chodzi o kase to tez za ciekawie nie stoja bo tylko on pracuje, mieszkaja na stancji bardoz małe mieszkanie. zona mowi zeby nic nie mowic kumplowi najwyzej poczekac tydzien a pozniej powiedzec , jasna sprawa ze mu nei powme ze zona go zdradza tylko delikatnie zapytam czy maja w rodzinie zarobasów albo znajomych kasiastych (wie mze nie maja bo mamy wspolnych kumpli), pozniej mu powiem jak wyglada sprawa ze zona smiga po dyskach i jezdzi niezłymi furami .... kurfa co otym myslice powiedizec czynie ???

up

Gość nie wiem...................
chyba powiedzieć, ale z drugiej strony jak później wyjdzie, że Twoja wina i takie tam, bo na przykład ona bedzie go przekonywać, że nic takiego się nie wydarzyło... on jej uwierzy....

ja nie powiem ze go zdradza tylko ze jezdzi huj wie z kim huj wie jakimi autami i co on na to.

Gość utnijcie jej nogi
żeby nie mogła po dyskotekach się uganiać, więcej z małym posiedzi

bo w pizdu nie chciało mi sie isc z zona na zakupy ... gdybym to ja ja przypaliłna takim numerku to bym przy niej zadzwonił do kumpla a tako zona muli zeby nie mowic a jak mowic to poczekac bo bedzie ewidetnie na nia.