Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika 1989999

Makijaż, wizaż, podkłady?pomogę chętnie

Polecane posty

Gość Marika 1989999
Jestem konsultantka pewniej firmy kosmetycznej...Przeszlam 3 kursy i troche sie znam.Poza tym robie makijaze okolicznosciowe, paznokcie...Smiało pytajcie...

Gość Marika 1989999
Co jest z Wami?Nikt nie ma ochoty na nowy, ciekawszy image???

Gość Marika 1989999
HALO ;) ODPOWIEM NA PIERWSZYCH 5 PYTAN ZA DARMO ;)

Gość gaha
ok powiedz mi jakie kolory do mnie pasuja brunetka , brązowe oczy oliwkowa cera

Gość gaha
czesto maluje sie niebieskim cieniem , a pózniej rzesy na zalotke i tuszuje je ,

Gość gaha
i jeszcze jedno pytanie jak nałozyc ładnie podkład żeby wtopił sie w skóre i wygladał naturalnie tak jak skóra

Gość Marika 1989999
WSZELKIE BRĄZY, ZŁOTO (NAJLEPIEJ POMIESZANE Z CZYMŚ JAŚNIEJSZYM, Np JAKAS SREBRNA KREDKA), ZIELENIE...ODPUSC SOBIE KOLORY PASTELOWE BO JESZCZE BARDZIEJ PODKRESLA OLIWKOWA CERE...NIEBIESKI TEZ ODRADZAM ;0

Gość Marika 1989999
Gdy nakladasz podklad zawsze zaczynaj od strefy T.najlepiej by bylo gdybys zaopatrzyla sie w specjalna gabke ktora rownomiernie rozprowadza podklad a razie potrzeby wchlania nadmiar podkladu ;)

Gość Marika 1989999
Nie maluj rzes niebieskim cieniem!!!!Najlepsze beda dla Ciebie tusze brazowo- czarne ;) poszukaj czegos z maybelline.

Gość Marika 1989999
ups!mialo byc zebys nie malowala sie niebieskim tuszem.Nie pasuje do oliwkowej cery ;)

Gość taka z ciebie konsultantka

Gość taka z ciebie konsultantka
jak z koziej dupy traba! Przeciez od razu widac, ze nie masz zielonego pojecia o wizazu i stylizacji kosmetycznej i jestes zwyczajna AMATORKA! Jak twoje wypociny czyta jakas prawdziwa profesjonalistka, to przewracaja jej sie flaki od tych glupot.

Gość gaha
to co z tym niebieskim pasuje czy nie pasuje

Gość malowana lal
przejmuje topik!!! teraz ja sprobuje doradzic wiec pytajcie,tylko nie za duz;),bo zaraz zmykam

Gość chce pomoccc
Marika, moglabym wyslac swoje zdjecie na twoj email , bo mam wieczny problem z makijazem i ubiorem:(

Gość chce pomoccc
albo wyslac do kogokolwiek bo widze ze inne nicki sie porobily:P

Gość lolka ta od bolka
jaki jest dobry krem matujący i co zrobić jakies sztuczki zabiegi najlepiej domowe zeby twarz dłuzej była matowa?

Gość malowana lal
gaha---podstawowymtajnikiem tego,zeby podklad wygladal naturalnie jest przede wszystkim dobranie odp.odcienia do skory!! (nie za ciemny i nie za jesny) o ile to mozliwe przy zakupie podkladu testuj go na skorze twarzy,bo na dloni odcien skory jest troche innydruga sprawa,to dobranie podkladu do rodzaju cery,np.jesli masz cere z popekanymi naczynkami,to kryjacy zakryje niedoskonalosci na razie tyle,jakby co to pytaj

Gość chce pomoccc
no to ja sie zapytam -mam naturalny (nigdy nie farbowalam) ciemny blond, ciemne, niebieskie oczy, gleboko osadzone, z cieniami (dosyc duze kola) pod oczami, blisko osadzone. Jakimi cienami mam sie malowac? Ubieram sie albo na czarno, albo na niebiesko.

Gość malowana lal
blondyneczka16-jesli twoj wiek jest zawarty w nicku,to zapewne chcialabys aby twoj makijaz cie wyroznial?? czy masz naturalne blond wlosy?? jesli tak to super polaczenie z braz oczkami:) ciemne oczka przy jasnych wloskach sa juz o tyle wyraziste,ze nie ma potrzeby podkdeslac ich na ciemno,wiec np proponuje zamiast cienia kredki do oczu w kolorach turkusu,ostrzejszycch zieleni,blekity,granaty,moze byc pomarancz z tych delikatniejszych-lladnie beda kontrastowaly z kolorem oczu

Gość malowana lal
chce pomocc--- w twoim przypadku sekret tkwi bardziej w sposobie nakladania cieni,niz w ich kolorze,chociaz jesli masz oczy gleboko osadzone to uzuwaj jasnych ,perlowych cieni(zeby oczy nie "zapadaly"sie jeszcze bardziej)natomiast zaznacz w zewn.kacikach oczu ciemniejszym cieniem,wyciagajac go nieco bardziej poza powieke(to poszeszy optycznie oko0 jesli chodzi o kolory to proponuje przede wszystkim polaczenie bezy z brazami

Gość chce pomoccc
dzieki:)