mysza0505 0 Napisano Październik 24, 2008 Mam 37.3 temp :| :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik Czarownik 0 Napisano Październik 24, 2008 masz zrosniete brwi razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Październik 24, 2008 mysza to masz podwyższoną teperature? moze ci grypa jakas bierze? procz tych boleści w klatce piersiowej czujesz tzw "łamanie w kościach"? albo krew pulsującą w zylach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysza0505 0 Napisano Październik 24, 2008 Nie raczej nie. Tadzik nie mam zrośniętych brwi a jaki to ma zwiazek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Październik 24, 2008 tadzik podejrzewa bielactwo albo cdls weź sie nim nie przejmuj niedlugo ci raka zdiagnozuje ... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysza0505 0 Napisano Październik 24, 2008 Myślę że faktycznie zbiera mnie jakaś grypa a ja poprostu panikuje tylko że nie raz już miałam grypę ale nigdy wczesniej nie miałam bólu w klatce piersiowej w poniedziałek do lekarza i myślę że wszystko wtedy będę wiedzieć a moze nawet jutro uda mi się gdzieś złapać jakiegos doktorka :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik Czarownik 0 Napisano Październik 24, 2008 dobra nie moja sparwa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tija79 0 Napisano Październik 24, 2008 żółtka z jaj kurzych są bardzo bogate w żelazo, poza tym chude mięso ale najlepiej ciemne [wołowina, udko od kurczaka zamiast piersi] dobrze by było gdybyś miała kogoś kto ci zrobi pasztet taki pieczony. Oczywiście zgodzę się że szpinak, pomidory, sałatA, brokułu, soja. taką dietę zaleciła mi pediatra mojego karmionego piersią syna kiedy miał anemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach