Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_ma_czym_oddychać

chłopak mnie zostawił po trzech latach

Polecane posty

i nie chce wrócić. a ja nie potrafię tak żyć. bez niego. jest mi bardzo ciężko, z każdym dniem trudniej. jeszcze wczoraj pisał że nie może przestać o tym myśleć i że nie jest mu wcale tak najlepiej.. dzisiaj już nie odpisywał.. i dalej nie odpisuje.. a mi serce pęka z żalu, tęsknoty, bólu i czasami nienawiści.. nie wiem co mam zrobić, tak bardzo mi go brakuje..

Gość Forest Gump
a jaki był powód jego decyzji?

Gość dobra-vodka
wspolczuje

Gość iixxx
skoro o bzdury to wroci jak mu przejdzie. a swoja droga, przestancie sie klocic o bzdury!

Gość Forest Gump
Może nie pasujecie do siebie? Swoją drogą to kijowe z jego strony skoro pozwolił Ci się tak zaangażować autorko, po trzech latach bycia razem zerwać o jakieś pierdy. To świadectwo jego braku dojrzałości w stosunku do Ciebie. Ale jest tez druga strona medalu, ponieważ może w nim coś sie wypaliło, może on się męczy w takim związku, że się kłócicie o głupstwa... Nie wiem co Ci doradzić... Nie znam ani Ciebie ani jego. Ale to normalna kolej rzeczy, że zamykamy jakiś rozdział w swoim życiu. Pamiętaj, że koniec oznacza zawsze początek czegoś nowego :) Uszy do góry!

Gość tarta
boboli,poboli i przestanie .Najgorsze sa pierwsze 2 tygodnie a potem juz coraz latwiej.Wybierz sie ze znajomymi na jakas impreze a zobaczysz ze swiat sie na nim nie konczy .powodzenia

Forest Gump dziękuję Ci za dobre słowa.. wiem, że nie powinnam. że powinnam go pożegnać. nie kontaktować się. ale nie potrafię, jest całym moim życiem. kocham go bardzo i naprawdę nie mogę tak żyć.. jest mi strasznie ciężko

Gość tarta
zostaw kompa bo pewnie siedzisz i czekasz az sie odezwie na gadu albo cos...zrob odlotowy makeup i idz sie rozerwij ...wkoncu piatek dzisiaj....i nie mysl ze to niemozliwe przestac o nim myslec...uda sie :)

Gość tarta
rozumiem to ale na tym etapie zeby Ci bylo łatwiej musisz troche pomyslec o sobie i nabrac dystansu do tej sytuacji a potem zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie...

Gość tarta
przerabialam juz to wiec wiem ze na poczatku wydaje sie ze swiat sie wali ale wiosna w sercu znowu nadejdzie :))))