Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nndg

Czy owlosienie przeszkadza wam przy seksie oralnym?

Polecane posty

Mam pytanie glownie do Pan. czy jest to problem? czy po prostu sie tego nie zauwaza?

Gość etsiii
tak,sprawia problem,nawet duzy problem jak włosy między zęby wchodzą

A TObie owlosienie sprawia problem przy seksie oralnym z kobietą? JA myśle we włosach łonowych jest multum bakterii ,ale każdy ma inny gust.

no wlasnie chyba nie moge sie zdecydowac. probowalem roznie (znaczy z niewydepilowanymi i wydepilowanymi) i musze przyznac, ze jezeli chodzi o walory praktyczne, wydepilowanie pomaga ;] natomiast jezeli chodzi o estetyke, glosowalbym za zadbana fryzura (skinheadokobietom mowimy nie ;]). ale to o kobietach. mysle, ze owlosienie meskie w tych miejscach jest rzadsze, nie? stad moje oryginalne pytanie. dziekuje za odpowiedzi i zachecam do wyrazania swoich opini.

Gość lolipopka
Przeszkadza, dlatego panowie powinni zdecydowanie przycinac tu i owdzie...

mi osobiscie przeszkadza ..nie ma to jak lizac gole jajeczka...mozna kazde wziac osobno do buzi i possac..w z klakami to juz nie ma takiej przyjemnosci..

Gość Heniek Buc
Mi wlosy w uszach troche przeszkadzaja, bo nie slysze jak moja baba ciamka z zachwytu. Wydepilowac?...

Gość gthyt
ale na czlonku wlosów nie ma wiec w czym problem w ogole? jajeczka mozna se odpuscic

Gość vdfvf
1) czasem chciałabym NIE odpuszczać sobie jajeczek 2) u kogo na członku nie ma, u tego nie ma... w moim egzemplarzu są, u nasady i nawet wyżej w stronę żołędzi, nieliczne, pojedyncze ale za to długie