Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade do szczecina

FAJNE MIEJSCE W SZCZECINIE

Polecane posty

Gość jade do szczecina

jutro jade do Szczecina....znacie jakieś fajne miejsca do spotkania sie i pogadania. z klimatem i nastrojem...:) sa takie lokale w Szczecinie? albo inne fajne miejsca

Gość polecam przejść się wieczorem
po skolwinie to urocza malownicza dzielnica w sam raz na romantyczny spacer za ręce

Gość jade do szczecina
skolwin? to dzielnica rozumiem? daleko od centrum?

Gość jade do szczecina
a z lokali?

Gość hohohohf
cafe 22, columbus, avanti, ja lubie te knajpy...

Gość hohohohf
a na minete do parku kasprowicza idz

Gość jade do szczecina
to wyzej : to obrzydliwy podszyw!

Gość wieczorem dobrze pojechać
tramwajem nr 6 na pętlę na Gocław i tam można połazić po fajnych lokalach. Trochę daleko od centrum, ale za to jest klimat i nie ma tłumów, a i ceny w lokalach przystępniejsze. Jak ktoś nie lubi hałaśliwych dyskotek, tylko fajny romantyczny klimat to polecam

Gość jade do szczecina
kaskada: to lokal?

Gość jade do szczecina
podszyw po raz drugi. więcej nie będę na Ciebie reagowaC. WSZYSTKIE GLUPIE TEKSTY O TEMATYCE EROTYCZNO-GLUPAWEJ PISZE DURNY PODSZYWACZ! NIE JA!

a szmaragdowe jezioro? tam można wziąć Niewiaste , kupic flaszkę i ogorki i spedzic miło czas by po \"robocie\" z Niewiasta nad jeziorem zlapac łyk historii i zwiedzic grote Geringa

Jeshu nie czytaj debilków....Gocław dzielnica cudów,jeszcze klilka lat temu jak ktoś chciał się pozbyć auta, albo zrobić sobie kuku na własne życzenie to może tam rezydował....teraz pewnie jest spokojniej. Cafe 22 -kawiarnia w Rdissonie, fajne widoczki, klimat też cacy Park Ksprowicza-musi być pogoda, o tej porze roku nic tam się nie dzieje... jakoś więcej nic mi nie przychodzi do głowy

Gość gość
Podbijam temat, gdzie można dobrze zjeśc w Szczecinie?

Gość gość
Jakiś czas temu także szukałam fajnego miejsca w Szczecinie, w którym mogłabym dobrze zjeść. Jestem ogromną fanka kuchni azjatyckiej dlatego zależało mi na restauracji z takim jedzeniem. Całe szczęście znajomy polecił mi http://www.chinaming.pl/. Jest to świetne miejsce z przepyszną kuchnią azjatycką. Aktualnie za każdym razem gdy jestem w Szczecinie odwiedzam to miejsce. Jedzenie tam jest naprawdę rewelacyjne!

Gość gość
Serdecznie zapraszamy do nowo otwartej restauracji Sferycznej w Kids Arenie.Znajdą tu Państwo coś dobrego zarówno dla małego jak i dużego.Zapraszamy na pyszna pizzę,burgery,sałatki,dania obiadowe a także niezwykłe dania molekularne dla dzieci

Gość gość
4 minuty temu, jol70po napisał:

W Szczecinie jestem stałą bywalczynią w  www.chinaming.pl. Jadałam w wielu chińskich restauracjach, ale nigdzie nie było tak pysznie i świeżo. Ceny dań nie wygórowane w stosunku do walorów smakowych.

I co podoba ci się Szczecin