Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indyczek

poradzicie mamy?? niemowle ciagle sie budzi

Polecane posty

Gość indyczek

co zrobic? mala ma 3 miesiace a budzi sie w nocy co godzine, czasem co poltorej do mleka. karmie butelka, na noc robie jeszcze jej kaszke manna, ale to nic nie daje. Co prawda szybko zasypia ale i tak sie budzi ciagle, nie mam juz sil. Nie przespala jeszcze 3 pelnych godzin w nocy, poradzcie, plisss

Gość MamusiaSynusia
nie zazdroszcze szczerze to nie weim co Ci poradzic moj syn tez ma 3 miesiace i jakies 5 tyg temu tez miał tak przez kilka dni ale potem sie unormowałonie wiem sama od czego to zalezy :(

Gość lolka ta od bolka
a jaka byłas u lekarza to pytałas sie od czego to moze byc? współczuje Ci musisz czasem miec dosc wszystkiego.

Gość indyczek
no dziewczyny, dzieki za wspolczucia, faktycznie czasem mam juz dosc, ale przyzwyczailam sie juz troche, bo nie mam wyjscia. U lekarza z tym nie bylam, bede teraz na szczepieniu to mam mu powiedziec?? lekarz moze znac przyczyne???no normalnie czesto jest tak ze co juz sie poloze i zasypiam pom aly to mala juz placze, wypije kilka lykow mleka i zasypia, bywa ze rano nie kontaktuje juz, bo takie wstawanie co chwile jest bardziej meczace niz wogole nie spanie w nocy, co mozna zrobic????na tym forum moze ktos sie znajdzie kto mial podobnie i wie co i jak

Gość MamusiaSynusia
moze ma teraz taki okres i z czasem to minie-oby zycze Ci tego :)bo lekko nie jest wiem...