Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUBI19

CZY zawsze w dni płodne jest rozciągliwy śluz?

Polecane posty

Gość KUBI19

Mam takie pytanie, czy może jakaś z Pań miała przypadek gdzie zaszła w ciaże podczas stosunku kiedy wydzielina była budyniowata nierozciagliwa, na kilka dni przed wystąpieniem śluzu przezroczystego i rozciagliwego? Pytam bo miałam taką sytuację, a dzien po tym mialam jeszcze obniżoną temp... Bede wdzieczna za pomoc...

Kobieto.....już Ci na poprzdnim topiku powiedziano jak sprawa wygląda, mało Ci jeszcze? Módl się teraz żebyś nie była w tej ciąży jednak, a potem zacznij się NAPRAWDE zabezpieczać. Pozdrawiam

Gość KUBI19
jedni piszą że nie ma szans a inni że ryzyko jest duże.. ja wiem ze ryzyko jakieś jest, ale biorąc pod uwagę czynniki które opisałam wyżej.. chyba nie będzie tak źle?

Gość niespodziewanie
z tym śluzem to wogóle dziwna sprawa. niby musi być rozciągliwy i przezroczysty jak białko jaja kurzego. jak jest gęsty i lepki co uniemożliwia plemnikom drogę i przemieszczanie (ale one w ciele kobiety moga sporo czasu przezyć - więc to i tak nie jest reguła). Ja ostatnią miesiączkę miałam 22 września, przy cyklach 30 dniowych. w tym miesiącu nie miałam płodnego śluzu, tylko taki gęsty i biały, jakby mąkę w wodzie rozpuścić. Myślałam, ze coś nie tak, ze moge nie mieć owulacji i postanowiłam, zę przejde się do ginekologa na badania, bo bardzo chciałam mieć dziecko. Do wczoraj nie dostałam @ i wieczorem zrobiłam test. wyszły dwie grube krechy:):) cieszymy się, bo chcieliśmy miec dzidzię, ale najpierw miał być ślub. Nasze maleństwo zrobiło nam niespodzianke i samo zaplanowało nam życie:):)