Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytrna

bycie niskim

Polecane posty

Gość KAśka tryska cytrna

jest łatwiejsze.. niskie dziewczyyny są bardziej śmiałe,radosne,skaczą,nie boja sie włazic po drzewach :P itd. na wysokie są przewaznie zagubione,wyrózniaja sie w tłumie,wcale nie są aż tak rozrywane,są chude przewaznie bez wiekszych piersi ,nie czuja sie dobrze na obcasach,nie są chetne aby robic im zdjecia bo wszedzie widza,ze są za długie i po prostu róznią sie od pozostalego spoleczenstwa.. do takich osob naleze jaa;( majac 175cm

Gość niskaaaa
to zamień się ze mną :o (155)

Gość HYDROXIZINI HYDROCHLORIDUM
Ale idiotka. :o Ja będąc niską nie wspinam się po drzewach. :classic_cool:

Gość KAśka tryska cytrna
przysięgam na swoje życie..!! chcialabym miec te twoje 155cm !!! Boże.. jaka ja bym byla szczesliwa;( nie umiem aż sobie tego wyobrazic.. to jest moja zmora;( dziewczyny mi w klasie dzisiaj powiedzialy,ze maja nadzieje,ze juz nie urosną bo lubia byc takie malutkie ,a maja tak z 160 .. :((( a jaa?? :( życ mi sie nie chce wiem niby śmieszne,ale ja juz naprawde nie mam siły...jets mi niewygodnie,normalnie pilnuje sie z garbieniem itd. ale zazdroszcze niskim,ze tak fajnie moga sie ubrac,spodnie nie sa za krotkie w ogole są śliczne przewaznie..

Gość HYDROXIZINI HYDROCHLORIDUM
chciałam dodać, że dla utrudnienia wspinam się do góry nogami :classic_cool:

Gość nizina
a ja mam 154 i jestem zajebiście szczęśliwa, bo kiedy mam dosyć ludzi i świata to się chowam w uścisku swojego faceta giganta, nikt mnie nie widzi i mi dupy nie zawraca.

Gość Nie ma się czym przejmować
Ja mam 178 , i jest mi idealni z tym wzrostem nigdy nie chciałabym być niższa. Czekaj dorośniesz, minie parę lat i zaczniesz dostrzegać wiele pozytywnych stron bycia wysoka ! : )

Gość niskaaaa
no spodnie nigdy nie są za krótkie, bo zawsze są za długie :D Mi się wydaje, że to osoby wysokie mają mniejszy problem z ubraniem. Jakąś sukienkę czy bluzkę to jeszcze bez problemu kupię, ale spodnie to drama :o I buty. Mam rozmiar 36, każdy but jest dla mnie za duży :o

Aleś se wymyśliła. To, że Ty masz kompleks wysokiej kobiety (choć 175cm to jest wg. mnie średni wzrost) to nie znaczy, że każda dziewczyna o tym wzroście jest z niego niezadowolona. Ja mam 171cm i uważam, że lepszego wzrost trafić nie można;) Faceta i tak szukałabym ponad 180cm więc spokojnie można nosić obcasy, szczycąc się przy tym dłuuuuugimi nogami:) :P Mając 150cm można co najwyżej pomarzyć o smukłej sylwetce (chudej owszem, ale smukłej nigdy). Znajdź pozytywy swojego wzrostu - wg. mnie jest ich dużo więcej niż niskiego wzrostu:)

Gość KAśka tryska cytrna
nie.. bo ja modelka nie chce byc juz i tak odmowilam pewnym dwum agencjom :( ale to dlatego,ze mloda jestem mam 17lat.. ale wiecie co.. strasznie sie czuje z tym wzrostem.. i jeszcze jak te dziewczyny tak przy mnie o tym gadaly :( czemu tak robią? nie wiedza,ze to niegrzeczne? nigdy w życiu bym nie powiedziala czegos takiego do innych osob przy tej ktora faktycznie taka jest.. :( straszne.. tak jakbym miala powiedziec to kolezanki,ktora jest wysoka " a wiesz te male liliputy w zyciu bym nie chciala taka byc wygladaja jak kraslane" ale po co mam to mowic? bez sensu.. nawet tak nie uwazam.. kobieta ma byc malutka ui drobniutka ,a nie taka jak ja;/

Gość KAśka tryska cytrna
heh e do jam to jest ...no wg mnie jedyne zalety mojego wzrostu to to ,ze 1. jestem wiotka,szczuplutka w talii i mam zaokrąglenia i dupke wszystko jak nalezy ,ale np. nie wiem zupelnie jakie moge włosy nosic.. bo w sumie do wysokich krotkie nie pasuja ..a z długimi tez tak jakos..puki co mam za ramiona delikatnie kręcone wyglądaja jak robione lokowką o kolorze ciemnego blondu;p mam nietypową figure raczej mi sie podoba,ale kurde nie lubie byc wysoka:( niskie maja łatwiej wszedzie sie wetną , nie czuja sie zakamuflowane i takie wyrozniajace sie..

Gość małe jest piękne_

Gość koza niby głupia
moja rodzina skakała po drzewach w okresie jury ,teraz to my jeździmy samochodami......

Wymyślasz:) Mając 175 też można być drobniutką:) Podam Ci takie dwa przykłady: Gisele Bundshen (pewnie źle napisałam nazwisko, ale wiecie o kogo chodzi) oraz Tilla Tequila. Ta pierwsza jest piękną, długonogą, szczupłą i delikatną boginią o idealnych proporcjach. Ta druga... no cóż... niska, z wielką głową i przykrótkimi nogami. Nie uogólniam, ale sama zaobserwuj:)

A jeśli chodzi o mnie to nie ma nic lepszego jak wyróżnianie się:) Na prawdę chciałabyś się stapiać z tłumem?

Gość niskaaaa
kochana, w zatłoczonym tramwaju to ja wącham twoje pachy, nie ty moje :D Stać w zatłoczonych środkach komunikacji miejskiej jest dla niskiej osoby STRASZNE!!!! Choćby dlatego warto być wysokim :D

Gość KAśka tryska cytrna
jejku z tym skakaniem po drzewie to taka metafora ! dajcie juz spokoj;] chodzilo mi ot o,ze są zwinne .. wy to jestescie.. ;/ a "małe jest piękne" tyczy sie piersi:P a nnie wzrostu to po 1. poczytaj o tym powiedzeniu;) poza tym bycie wysokim nie oznacza bycie wielkim:) .. ale mowie,ze nie lubue bycia wysoką.. mam powodzenie,ale jestem nieśmiala zawsze kiedy sie chlopak chce do mnie zblizyc ja sie oddalam mam jakas przeszkode;( to ten wzrost!

Gość niskaaaa
Miss_Suchego>>>a nie masz wrażenia, że rozmiarówka butów się zmieniła? Kiedyś nie miałam takiego problemu a teraz...szkoda gadać.

Gość KAśka tryska cytrna
niskaaaa,ale te nasze smrodki do góry sie ulatniaja:D i ja je wdycham;p ....i tak nic nie zmieni tego,ze chcialabym byc niziutka..;( mam dziewczyne w klasie taka mała,tak sie super ubiera twarz mi sie nie podoba,ale włosy ,figura naprawde fajnie....

Gość zadziwiającee
wiecie co dziewuchy, ja dopiero w wieku 25 lat doceniłam swój niski wzrost.. mam 160 i mówię wam że to czysta przyjemność zatonąć w ramionach faceta o wzroście 182;)

:D A ja mam 173 cm, i jestem przeszczęliwa ze swoim wzrostem :) Nie zamieniłabym go na żaden inny i wcale nie odmawiam sobie obcasów

Gość KAśka tryska cytrna
zadziwiające ..otóz to;) zazdroszcze ;p i szczęścia życze..moja siostra tez jest w Twoim wieku i ma 164cm;) i jest bardzo ładna;p

Heh.... wyobraź sobie, co ja mam za przyjemność, wtulając się w ramiona faceta, co ma 193 cm. :P :P :P

Gość KAśka tryska cytrna
no tak;( ale ja nie lubie aż takich wysokich facetow..przewaznie podobaja mi sie ci 175cm..;( a to juz za niski..

Gość zadziwiającee
avenuska mi wystarczy te 182... :D wcześniej miałam faceta chudego i niskiego, bo gustowałam w chłopięcym wyglądzie a ten mój nowy to normalnie brak słów:D:D:D