Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalciaaa1988

solarium ...

Polecane posty

Jesli jutro pojde na 12min.. na solarium zbrazowieje.. ? nie bylam juz z miesiac na solarium.. a zawsze chodzilam po 10 a pozniej po 12.. moge tak od razu na 12 ?

Gość mmmmmmmmmmmm
tak odrazu to nie, przynajmiej musisz isc 3 razy

3razy ?? zawsze chodzilam, po dluzszym czasie na 10 i brazowialam.. a jesli na 12 to chyba nic sie nie stanie o dwie minuty dluzej czy jednak podraznienia beda czy cos?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
ale jestes całkiem blada czy troche opalona? jesli jestes troche opalona to moze i bedzie widoczna jakas roznica

jeśli nie byłas tylko około miesiąca to nic ci nie będzie jak pójdziesz na 12 min...ale nie radze robić tak długich przerw...bo się zdązy zblaknąć i trzeba częściej isc zeby był ładny odcień..chódz raz w tygodniu zeby podrzymać opaleznizne...latem wystarczy raz na dwa tygodnie

no mysle ze nie zbladalm tak bardzo nie jestem az taka blada jak sciana ale troszeczke opalenizny jest wiec nie wiem czy isc na to 10 czy na 12.. moze na 12 bedzie lepszy efekt ... i mam jeszcze jedno pytanie czy jak sie uzywa balsamow to opaleniza trzyma sie dluzej i bardziej sie opalamy? ale takiego zwyklego balsamu

nigdy nie opalałam się na taki zwykły balsam....kiedys opalałam się bez niczego a teraz używam przyspieszacza opalania

no ja wlasnie tez opalam sie bez niczego i ejst ladny efekt i nawet dlugo mi sie trzyma nie tak jak u niektorych bo po miesiacu jeszcze widac roznice...

lepiej opalaj sie bez niczego niz na zwykły balsam...bo nie wiadomo jak chwyci na taki zwykły...czy wogóle chwyci

Gość killa87
ja tez nie bylam miesiac ale jutro na 20 ide i tak cigle chodze i zawsze starcza mi na 3-4 tygodnie i mam ladna opalenizne

Gość killa87
ja nie jestem zjarana ale tak w miare i odrazu sie lepiej czuje naprawde a zwlaszcza w takie jesienne dni fajnie tak sie wygrzac pozdrawiam

wiesz wcale nie jestem tak mocno opalona...mam ładną brązową skórę ;)...ale nie zjaraną....ja się o wiele lepiej czuję jak jestem opalona..i o wiele lepiej wygladam....gdy nie jestem opalona jestem blada,mam podkrążone oczy i wogóle wyglądam jakbym była chora...a teraz fajnie wyglądam (nie żebym się chwaliła :P)

no dokaldnie.. ladniej sie wygalda jak sie jest opalonym ale nie zjaranym bo niektore dziewczyny na prawde przesadzaja z solarium.. ja tez ladniej wygladam jak oplaona jestem (tez sie nie chwale) :) hehe

no pewnie że sie lepiej wygląda :)...tym bardziej zimą gdzie się nosi ciemniejsze ciuchy i ta pogoda taka przytłaczająca...bez opalenizny to bym jak trup wyglądała :o...i ogólnie lepiej się czuję opalona,a o to chodzi :)

Gość ja mam grzyba
po solarium :( i nie moge go wyleczyc :( odradzam

a wlasnie .. mialam sie zapytac.. nie wiem czy to wina solarium czy nie wiem czego... ale jak wychodze po soalrium to tak dziwnie smierdzi wlasnie jakims grzybem czy cos.. ale jak ide do inego to nie smierdzi.. to moze byc tak ze na tym lozku grzyb czy cos takiego ejst ??