Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiolka

ojciec sie czepia. wszystko jest nie do zniesienia. co robić?

Polecane posty

Gość mariiiolka

Witajcie. Jak jest normalny dzien to moj ojciec jest w porzadku, wszystko jest spokojnie i w ogole, ale kiedy np, sie napije i jest taki jakby nie dopity to zaczyna sie na mnie drzeć, wyzywać, kaze mi sie wynosić. Co mam robić? Tak jest bardzo czesto.

Gość barowy
już wkrótce zostaniesz zgwałcona , więc masz chwile i swoje minuty policzone

Gość anakonda331
do mariolka.czesc ja wiem co czujesz bo tez jestem w takiej samej sytuacji.Mieszkam sama z ojcem alkoholikiem,ktory traktuje dom jak hotel.Nic nierobi, w niczym mi niepomaga niedoklada sie do oplat.

Gość mariiiolka
Wspolczuje Ci. Ja mieszkam tylko zojcem, ale est nie dobrze. Tato pracuje i w ogole, ale to jego picie. to straszne. Nie chce ciagle byc ponizana i tak traktowana..

Gość anakonda331
Mieszkasz sama tylko z ojcem.a masz rodzenstwo?Ja jestem w bardzo trudnej sytuacji.Bylam z chlopakiem jakis czas niemieszkalam z ojcem, ale musialam wrocic bo rozstalam sie z chlopakiem.Zostawil mnie po tym jak dowiedzial sie o tym ze jestem w ciazy.Boje sie co to bedzie jak pojawi sie dziecko.Jestem zalamana.

Gość mariiiolka
a wiesz, ze mysle o Anglii? Moj facet wyjechal do pracy i widujemy sie raz w miesiącu i chyba zrobie tak, ze sie do niego przeprowadze, bo mi to proponuje. Pierw podszkole sie w jezyku. i pojade. Kurcze, to ciezka sprawa, obu twojemu dzidziusiowi nic sie nie stało;* jestem jedynaczką. Nie martw się