Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allledynoss

Wszyscy samotni po 25 roku zycia przegrali zycie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość złośIiwaa samica30
piję wódę z akcyzą czy mieszankę etylu, metylu i pedrylu

no no.. najlepsz sa pomaranczowe podszywy czarnych nickow :D dlatego wlasnie przed chwila sie "zaczernilam' i mam w dupie :P pewnie teraz jeszcze czeka mnie chrzest kafeterianski..ale na to tez leje 😠 :P

Gość złośliwaa samicą30
Chciałbym nadmienić iż mój ostatni dzień na kafe wynika stąd iż jutro rano wylatuję do afryki gdzie będę udzielała całodobowych korepetycji nigeryjskim studentom prawa przed ich przyjazdem do Polski. :classic_cool:

Gość ul to domek dla pszczół
tępa samico :classic_cool:

Gość nialowana lal
nad łóżkiem mam plakat Zygmunta Chajzera :classic_cool:

Gość nialowana lal
spowiadam sie SMS-ami :classic_cool:

Gość złośliwaa samicą30
Wczoraj po południu nie wiadomo znikąd wyskoczyła banda nigeryjskich studentów garncarstwa i zdjęła mi majtki, a moja Grota przyjęła ich twarde i żylaste knagi :classic_cool:

Gość złośliwaa samicą30
sucze włosy jadąc na motorynce bez kasku :classic_cool:

Gość hihihihihi
hahahahahahah super temat

Gość .c.r.e.a.m.
krokiem 16 letniej tancerki baletowej udam się na najbliższe skrzyżowanie gdzie odtańczę fragmenty Jeziora Łabędziego wydając godowe trele pochwistka rzęskowego co powinno przybliżyć mnie znacząco do znalezienia mojej pierwszej w życiu dziewczyny :classic_cool:

Gość złośliwaa samicą30
daję dupy na kartki :classic_cool:

asle ten z suszeniem wlosow na motorynce to super pomysl:classic_cool: musze wyprubowac,zwlaszcza,ze prad drogi.. tylko kurwa motorynki nie posiadam:O eeeeeeee-poki co to mam fajne podszywy:P

Gość złośliwaa samicą30
niczym Rysio z Klanu jeżdżę taryfą wokół swojego bloku a następnie chwalę się rodzicom, z którymi ciągle mieszkam, że miałam wielu klientów :classic_cool:

Gość nialowana lal
nadal chodzę w butach "RELAX"

Gość .c.r.e.a.m.
Jestem prostym wsiokiem.Niestety. Ponieważ we wsi mówi się po cichu o moim małym przyrodzeniu, wypycham sobie majty zasuszonym krowim nawozem i udaję Lorda Łonogrzmota, a wieczorami łkając bezsilnie onanizuję się w swoją cuchnącą skarpetę:classic_cool:

Gość maIowana IaI
regularnie przeprowadzam trwałą ondulację swojego owłosienia pod pachami :classic_cool:

Gość maIowana IaI
Gdy tylko nadchodza owe cudowne czerwone dni,z namaszczeniem wyjmuje z szafy idealnie zapakowany mój termos od kawy o średnicy 15cm i wprowadzam sie w stan upojenia erotycznego.Po czy myje w go w wodzie destylowanej,smaruje maragaryną Manuel i wprowadzam do ekstatycznie oszalałego z rozkoszy wedla.Niestety,nie moge długo masturbowac sie analnie,gdyz lewy zwieracz dawno juz jest nadwyręzony i lekko popuszcza,co objawias sie później lekko brazowym nalotem.Także w srodku termosu.A przecież co dwa dni jężdże w podróze słuzbowe do lasu Kabackiego w poszukiwaniu nieskutecznie zreszta, kwiatu paproci. Recytuje przy tym złote mysli Andriu Leppera,mojego przyszywanego wujka. :classic_cool: