Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latek_

Sms z propozycją pierwszego seksu dla swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość 28latek_

Jestem z dziewczyną od 2, 3 tygodni, choć znamy się od 4, 5 miesięcy. ona w sumie uważa że dłużej jesteśmy razem, parę dni temu zapytałem się jej smsem czy byłaby zdecydowana na seks już, napisała że jeszcze chyba nie, i od tamtej pory nie odpisuje na smsy na nic, zamilkła co robić? Ja mam 28 lat ona 31.

Gość 28latek_
Dodam jeszcze że co chwilę mi proponowała wspólne wyjazdy czy w góry czy na jakąś wycieczkę

Gość 28latek_
a wyglądało to tak że ja jej pytam czy byłaby zdecydowana na coś więcej, ona na co na mieszkanie razem? ja napisałem że na razie nie że mam na myśli seks ona jak juz pisalem zero odzewu dziś napisałem przepraszam że myślałem że już się długo w miarę znamy choć granica od kiedy jesteśmy razem trudno to napisać może od 2 3 tygodni. i dalej milczenie możliwe że już nie chce mieć ze mną nic wspólnego, a jeszcze napiszę że jak dotąd przez te 4 5 miesiecy ani słowem nie wspomniałem o seksie i tych sprawach

Gość 28latek_
teraz ze wstydu ukrywam się w poniemieckich bunkrach w puszczy Bukowej pod Szczecinem

Gość ja ja ja jestem
tyle masz lat a takis glupi kobiet sie o to nie pyta tylko sie robi :P

Gość Muzyka we mnie
Ty jej nie pytaj czy ma ochotę na seks, tylko wyjedz z nią na weekend w jakieś miłe miejsce. Romantyczna kolacja przy świecach, patrzenie w oczy, długie rozmowy .... przytulanki ... i coś z tego bedzie.

Gość 28latek_
chcialem sie jeszcze z nia powymieniac gierkami ale ona nie chce sie wymienic ja chcialem jej dac wolfensteina 3D a ona mi Fife 09 wiec chyba se ja odpuszcze

Gość 28latek_
powiem Wam tyle że do teraz nie wiem co do niej czuję czy to przywiązanie czy coś więcej, wiem tylko że brakuje mi jej ot tak po prostu, czasem też nie umiem sobie poradzić z tą różnicą wieku

Gość no ja nie moooogę
GOściu, weź sobie poczytaj, co Ty tu piszesz. Najpierw proponujesz swojej dziewczynie seks sms-em (sic!) - totalny idiotyzm, gdzie ty facet rozum miałeś :O Potem jeszcze piszesz (po byciu z nią od 2, 3 tygodni) że sam nie wiesz, czy to PRZYWIĄZANIE! PO 3 TYGODNIACH?????!!!! No i ta "ogromna" różnica wieku... Za chwilę zaczniesz jej ją wypominać. Reasumując, mam nadzieję, że ona już się nie odezwie, bo normalnie szkoda jej dla takiego idioty :O