Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaaaaa

Mąz mnie zdradza

Polecane posty

Gość bezradnaaaaa

cześc wa, nie wiem od czego zacząc, może od tego że prawdopodobnie mój maz mnie zdradza, najgorsze jest to że zawsze wiedziałam i ja i on hasło do naszych skrzynek pocztowych, teraz je zmienił, wiecie może gdzie możn zdobyc hasło? korzystamy z tego samego komputera. Będę wdzieczna za wasza pomoc.

Gość całkowicie czarny kot
@ jestes glupia - a Twója kultura gdzie? poszła się pierdolic wraz z napisaniem posta? @bezradna - nie wiem jak zdobyc hasło, ale moze zapytaj męża czemu je zmienił... zobaczysz jaka bedzie jego reakcja

Gość jestes glupia
moze ale takie baby sa zalozne i wcale a wcale im nie wpsolczuje. siedzi pewnie glupia cipa i nic nie robi tylko mu balagan w mailach to zmienil haslo.prawidlowo.powinien jej jeszcze walizki za drzwi wystawic

Gość całkowicie czarny kot
skoro tak wszystko wiesz, to napisz co mają dziś na obiad :-o

Gość porozmawiaj z nim
zapytaj dlaczego zmienił hasła. Powiedz, że niepokoi Cię to.

Gość bezradnaaaaa
wiesz jestesmy młodym małżeństwem, to nie tak że mu grzebie, my od zawsz znalismuy hasła do naszych kont on moje a ja jego wiesz bez tajemnic, a od paru dni widze ze pozmienial wszystko:(( nie wiem jak mozna to sprawdzić, może gdzieś na kompie zapisuja sie hasła.

Gość porozmawiaj z nim
zagraj w otwarte karty. NIe rób tak jak on, jeżeli rzeczywiście cos kombinuje.

Gość bezradnaaaaa
już sie go o to pytałam:( powiedział że nie widzi nic w tym złego że mienia hasło:( dziwnie jakos tak sie czuje zawsze wszystko sobie mowilismy a tu takie coś.

Gość porozmawiaj z nim
pytałaś dlaczego tak zrobił?

Gość Ja zmieniam też często hasła
i to nie ma nic wspólnego ze zdradą tylko z bezpieczeństwem danych

Gość echu echu
jeśli uzywacie mozilli zobacz w narzedziach, potem informacje o stronie, potem bezpieczenstwo, potem wyswitl zapisane hasla

Gość bezradnaaaaa
ale on tego nigdy nie robil a teraz pozmienial, ostatnio z jego kontawysyłałam zapytanie o przedmiot z allegro i chciałam sprawdzic co nam odpisali bo to w sumie dla nas miało być, wchodze a wszystkie wiadomoscie jakie mial zostały usuniete wszysciutkie, dzisiaj wchodze, patrze a tu: błędne hasło

Gość bezradnaaaaa
echu echu dzieki za pomoc, Mozille używam w pracy i wiem że mozna zobaczyc tam hasła, wiem wiem...ale w domu używamy Internet Explorer

Gość mallaaa
mój tez pozmienial hasla gdy dowiedzial sie, ze mu szperam w mailu mial racje uznal,ze ma prawo do prywatnosci i ja nie mam prawa czytac jego maila bez jego zgody nawet jesli w nim pisze-" czesc co slychac? mama" w sumie ma racje glupio mi wtedy bylo kazdy ma prawo do prywatnosci

Gość katarinkaa24
a u mnie mozilla nie zapisuje haseł :\ bo zanim zapisze topyta czy zapisac czy nie jak to zmienic,zeby zapisywala automatycznie???

Gość sokolica77
jezeli wczesniej znaliscie swoje hasla i nikomu to nie przeszkadzalo a raptem teraz to zmienia, to nie dziwie Ci sie ze masz podejrzenia. Ja też bym je miala, bo to oznacza ze teraz ma cos do ukrycia. i nie sluchaj glupich gadek o prywatnosci bla bla bla. sorry, ale ja zrobilabym wszystko zeby dowiedziec sie czy przypadkiem moj maz nie robi mnie w ciula. nie wiem na ile znasz sie na kompach ale istnieja takie programy jak keyloggery ktore instaluje sie na wlasnym kompie i w odpowiednim pliku zapisuje sie wszystko to, co zostalo wystukane na klawiaturze, wiec bedziesz znala wszystkie hasla i jakie strony odwiedza. jezeli kasuje maile, to bedziesz miala zapisane to co wystukal do kogos z tego kompa. ale zanim sie za to zabierzesz to poczytaj na ten temat zebys nie wpadla. i nie daj sie robic w bambuko! powodzenia:)