Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evil in the brain

Mam 24 lata i...

Polecane posty

Gość evil in the brain

i jedyne kobiety jakie znam to uliczne dziwki. Własnie skończylem studia, poszedłem do pracy i coraz częściej zaczynam zastanawiać się co ze mną jest nie tak. Stronienie od ludzi chyba zaczyna mi wychodzić bokiem...

Gość puchowy płaszczyk lepszy
ja to bym cię już nawet patykiem nie dotknęła...i podejrzewam że porządne dziewczyny tez cię oleją...no bo sorry ale przez te dziwki bym się ciebie brzydziła :O

Gość może ktoś wie
stronienie od ludzi...a dziwka to nie człowiek? :O

Gość gumianka na patyku
a ja nawet gumiakiem na patyku bym cię nie tknęła.....jak w ogóle możesz paplać takie rzeczy?????? mówisz że skończyłeś studia???twoje koleżanki z roku, z liceum itd to też uliczne dziwki??? no more comment

Gość przecież
na dziennych są same dziwki w akademikach

Gość może ktoś wie
Chyba chodzi o to, że jedyne kobiety z jakimi nawiązał bliższy kontakt to dziwki.

no może nie koniecznie trafnie się wyraził ale może chodziło mu o to że to dziewczyny które zna są BEZNADZIEJNE ja mogę powiedziec to samo: faceci których znam są beznadziejni....ogólnie ludzie są teraz coraz gorsi:( i BAAAAAAAAAAARDZOOOOOOOOOOOOO trudno o normalny szczęśliwy związek :(

Gość evil in the brain
Ale ja naprawde jestem milym chlopakiem. Kontakty z prostytutkami wynikają tylko z mojej obecnej sytuacji zyciowej. Poza tym nikt o tym nie wie.

Gość może ktoś wie
Jak to z obecnej sytuacji życiowej? Musisz na nie chodzić? Nie musisz.

hahahahahhahahah ale sie ośmiałam 'z obecnej sytuacji życiowej' masakra masakra masakra masakra....chodzi ci o to, że musisz się bzykać więc pozostają prostytutki??????? normalnie oszaleję....ja też jestem sama ale jakoś nie chodze na męskie dziwki....a z tym że nikt o tym nie wie to bym uważała: ściany mają uszy

Gość evil in the brain
Jak mnie przyciśnie to muszę. A normalnej dziewczyny nie mam gdzie poznać. W pracy nie, na imprezy ktore czasem chodzę (sam) dziewczyny są takie że juz wole się upic i pójść do dziwki się przytulić. Nastepnego dnia pozostaje kac i to głównie moralny. zreszta pisze to tutaj bo przeciez nikomu o tym nie powiem, a to troche skrzywione forum wydaje sie być dobra alternatywą. Ps. Tak, wiem że moje zycie to patologia.

Gość może ktoś wie
Co jest nie tak z dziewczynami na imprezach, że wolisz od nich prostytutki? Co było z tobą nie tak, że nikogo nie poznałeś podczas studiów?

czy musi być z kimś coś nie tak żeby nie poznał nikogo podczas studiów....do autora, wiesz co rozejrzyj się jest duuuuuuuużo fajnych dziewczyn, myślę że z facetami jest gorzej żeby znaleźć fajnego ale bab jest od pierona, owszem są też te głupie ale fajnych jest też dużo a prawdziwych facetów jak na lekarstwo (albo i to nie)

Gość może ktoś wie
Wiesz co, tak, myślę, że jest coś z nim nie tak.

no ja tez myślę że jest coś z nim nie tak skoro MUSI chodzić na dziwki, ale to nie jest tak że jak nie poznasz nikogo na studiach to jest coś z toba nie tak....studia nie zawsze są wyznacznikiem tego co kto ma w głowie....ja np studiuję na takim kierunku że garstka chlopaków jest już dawno nie dośc że zajęta to jeszcze zniewieściała i tylko patrzeć jak im piersi urosną

Gość dawniej zakładałeś topiki że
masz dwadzieścia ileś tam lat i nigdy nie miałeś dziewczyny, teraz przynajmniej na dziwki chodzisz , poprawia ci się po czterdziestce bedziesz już normalny :classic_cool:

Gość może ktoś wie
Ok, ok. Ale ja widzę to tak: na studiach nie ograniczasz się tylko do nauki. Masz garstkę znajomych, moze przyjaciół. Plus może znajomi z liceum, nie wiem. Co jakiś czas z nimi wychodzisz, wyjeżdżasz na wakacje. Chodzisz do biblioteki, gdzie jest masa ludzi z całej uczelni i spoza niej. Kursy językowe. Jest naprawdę dużo sposobów, żeby kogoś poznać. Jeśli się nikogo nie poznało, ok, może przypadek, pech. Ale duża część takich właśnie osób odstaje od normy i to mocno. Potem, po studiach, jest gorzej, bo chodząc do pracy mają bardzo małe szanse na nową znajomość. Nie chcę nikogo pouczać czy obrazić, po prostu takie jest moje zdanie.

Gość evil in the brain
Tak, wiem że jest cos ze mną nie tak. Imprezy na które chodzę to nie takie klubowe dyskoteki czy cos takiego. Na "moich" imprezach jes poza tym malo kobiet, a te ktore są (nienajwyzszych lotów) sa na ogół z gośćmi od których można dostać mocno po pysku za krzywe spojrzenie. Na uniwersytecie nie poznalem nikogo bo w ogole nie lubiłem studiów i do dziś uznaje ten piecioletni okres za najgorszy w swoim zyciu (totalna alienacja od "uczelnianego światka" z ktorym po prostu nie chcialem miec wiele wspólnego). zresztą generalnie nigdy nie lubiłem szkoły, a dzień zakończenia edukacji był najjszczęśliwszym w moim życiu. Do tego wszystkiego dochodzą problemy z hazardem i coraz częsciej z alkoholem. Zaraz to przeczytam i pewnie sam się zlapie za głowę.