Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhgjkljl

Co myslicie o laktatorze elektrycznym?

Polecane posty

mania23 to zalezy kiedy podasz ta butelke... ja butelke pierwszy raz podalam jak juz corka umiala dobrze jesc z piersi czyli dopiero w 5 m-cu... ciezko bylo bo mala nie chciala butli i buntowala sie strasznie ale po przetestowaniu gory smoczkow roznych ksztaltow materialow i wielkosci wkoncu znalazlysmy wspolny mianownik i teraz jest tak ze na noc dostaje butle z kasza bo po kaszy mi lepiej spi a reszta karmien jest piersia + obiadek i wszyscy sa zadowoleni i nie ma zadnych problemow... czyli jak podasz butle za wczesnie to dziecko moze pozniej nie umiec badz nie chciec piersi ale za to jak podasz pozniej bedziesz musiala dziecko nauczyc z tej butelki jesc a to wcale nie jest takie proste i szybkie i wymaga sporo cierpliwosci... u nas zajelo to jakis miesiac zeby mala sie sprawnie z butli nauczyla...

Gość no własnie tak to jest
a wracając do tematu to jaki wybrać?

Mialam na poczatku laktator Avent-LIPA!!!!!!!!!!!!!!! Siedzialam, plakalam i probowalam sciagnac pokarm w nocy, jeszcze jak bylismy w szpitalu. Kilka kropelek... Bolala mnie reka od tego naciskania. Pozyczylam laktator elektryczny Medela i od razu lecialo ladnie mleczko do pojemniczka... :))) ULGAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! I moj synus dobrze sie najadl:))) Moze wyglada to niefajnie, ale bardziej liczy sie efekt oraz to zeby dziecko nie bylo glodne. Laktator Avent zdenerwowana wyrzucilam.

Witajcie, mam do odsprzedania laktator elektryczny Medela. Uzywalam zaledwie kilka razy, jest w stanie idealnym, mam oryginalne opakowanie. Jesli któras z Was jest zainteresowana prosze pisac na maila. Pozdrawiam

Gość bbnmbn
ja bym była zainteresowana ale niestety nie widze twojego maila