Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w0jtas1984

Narzeczona nie chciala robic mi sexu oralnego

Polecane posty

Gość w0jtas1984

Namawiaklem ja i dala sie namowic w koncu. Calkiem jej dobrze szlo chociaz nie miala doswiadczenia (tak mowi), jednak po 2, 3 min robienia tego. Zwymiototowala mi prosto na penisa. Poczylem cieple rzygi na moim penisie. Okropne to bylo, zupelnie po tym przeszla mi ochota na sex z nia. Brdzydze sie jej po tym. Ona mowi ze nie chciala, nie spodziewala sie tego. Przepraszala mnie za to, ale to nic nie zmienia. Nie moge sie jakos przemuc do seksu z nia. Jak zrobic zeby wszystko wrocilo do normy?

Gość w0jtas1984
przypominam sie ze swoim problem

Gość inspiro
zrzygaj jej sie w cipke

Gość fhhfhgf
ale umyles sie przed? przeciez jak by miala odruchy wymiotne to powinna przestac a ta az zwymiotowala to robila? ...najwyrazniej chciala ci dogodzic ale sie brzydzi seksu oralnego

Gość w0jtas1984
Mogła ostrzec zamiast zrobić coś takiego:(

Gość taka sobie dzieweczka
Widać tak dbasz o higiene ty brudasie, ze cuchnęło od ciebie jak od kozy, to się zrzygała.Zapewne też na chama wpychałeś jej swojego huja do gardła, jak większość mężczyzn, któalubi takie zabawy.POkaż swoje zdjęcie-zapewne zrzygać można się na widok samego twojego oblicza.Ty sflaczały kutafonie.hihihihi

Gość w0jtas1984
Nie obrazajcie. Higiena byla, ja umylem go dokladnie przed. Powiedziala ze to zrobi wiec zadbalem w trosce o nia zeby byl czysciutki.

Gość yyyy....
Dziewczyna brzydzi się seksu oralnego, a Ty prawdopodobnie wywarłeś na nią presję psychiczną. Dobrze Ci tak złamasie. W odruchu wymiotnym powinna Ci go jeszcze ugryźć.

Gość leeeejla
nie każda dziewczyna uważa, że fiutek jest do buzi a nie do pochwy.Sam sobie narobileś, bo zmusileś ją psychicznie do tego czego nie chciala.Chciala zrobić to dla ciebie mimo że myślala inaczej.Teraz chyba wszystkie dziewczyny obciągają ,wiec każdy facet myśli że to normalka ,a jednak nie....każda dzieurka ma swoje pzreznaczenie i nic nie można na sile.Teraz ty się jej brzydzisz a ona twojego fiuta....więc chyba już zrozumialeś jak sie czuła i nie będziesz naciskal więcej.

Santo Subito - Zerwałbyś z kobietą którą kochasz ? bo uległa Twoim prośbom i starała się Cię zaspokoić wbrew swoim oporom?? Jesteś płytki jak kałuża moczu pod osiedlowym śmietnikiem.

Gość Patrze tu i tam po 3-4 latach
Nic z tym nie zrobisz. Nie lubi i tyle. Ni zmusisz. Mam ponad 30 i nigdy nie lubilam, nie wymiotowalam na penisa, ale ciezko bylo mnie namowic, i trwalo to sekundy, zaraz zaczynalam jeczec ze nie lubie a i zrobilam to pierwszemu chlopakowi, a pozniej eks mezowi (to tez tylko na poczatku zwiazku, kilka razy, pozniej wcale). Teraz jestem z kims ponad kilkanascie miesiecy i... uwielbiam. Nie wiem jak to sie stalo, ze sama mysl zaczela mnie podniecac, na poczatku nie chcialam, bo pomyslalam, ze po co zaczynac a potem bede mowic, ze nie chce, ale ku mojemu zdziwieniu nie moglam przestac o tym myslec. W kazdym razie balam sie czy potrafie a tu podobno sie okazalo, ze jestem ... mistrzem... przynajmniej tak slysze.

Gość kazda...
slyszy zze jest mistrzem,nie tylko ty..

>> Zerwałbyś z kobietą którą kochasz ? Co z tego, że ja ją kocham, skoro ona mnie nie kocha? Jakby kochała, to by robiła piękną laseczke, z pełnym połykiem i jeszcze by się oblizała :classic_cool: Jakoś lizanie wam cipy nie uwazacie za coś wstrętnego, ale obciąganie już was brzydzi :o

Gość zgłaszam się na ochotnika
nie brzydzi

Gość Patrze tu i tam po 3-4 latach
Do Kazdej... To nie ma nic wspolnego z tym, ze sie chwale, bo i nie ma czym. Po prostu nigdy nie lubilam, wrecz mnie to obrzydzalo, a tu nagle taka odmiana, moze dlatego, ze robie to... od serca ;) To jest jak jest. Pozatym nie kazda slyszy, ze jest mistrzem. Tak jak nie kazdy facet umie piescic kobiete jezykiem, nie kazdy potrafi ja w taki sposob do orgazmu doprowadzic...

Pff są kobiety które tego nie lubią ale to nie znaczy że nie kochają swoich mężczyzn. Ona wbrew swoim oporom starała się jak najlepiej bo jej na nim zależy. Poza tym są też faceci co uważają że robienie minety jest obrzydliwe. Ja osobiście bardzo lubię pieścić mojego faceta oralnie nawet jeśli wiem że rewanżu nie będzie bo np. mam okres. Więc nie gadaj pierdół.

Gość riśka
a ja mogę robić loda i ponoć robie to dobrze,ale nic mnie nie zmusi żeby facet kończyl w ustach.Nie moge ,nie chce i uważam ,że to nie jest normalne.

Gość ja pierdooollee
Kurwa cwoku jebany jak ja zmusiles do tego a ona tak na[prawde tego nie chciala to soie dziwisz ze jej sie niedobrze zrobilo . jeszcze jakies pretensje???????????????????????? Ja to bym cie wypierdolila za okno pojebancu

poczekaj jakies 5 lat, jak przejdzie Ci mutacja i przeczytasz już wszystkie poradniki na temat sexu. Nędzny, żałosny prostaczek.... o przepraszam - pustaczek!