Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest - zanik

ja chce okres..................

Polecane posty

mam 20 lat, jestem dziewica, wiec ciaza nie wchodzi w gre. zwykle moj cykl to bylo 21 dni, potem sie ustabilizowalo na jakies 24-25 dni. a dzisiaj jest 26 dzien a ja nie mam okresu;( w zeszlym miesiacu tez dlugo czekalam na okres, nie pamietalam ile czasu temu mialam poprzednia miesiaczke, wiec chyba to bylo jakies 28 lub nawet 29 dni. w 29. mniej wiecej sie pojawil okres. teraz znowu czekam i nic, okresu nie ma;/ nie chce brac jakis hormonow, do tej pory nie mialam problemow z okresem wiekszych.. w ogole pare dni temu, mniej wiecej w 21. dniu cyklu zauwazylam na wkladce mala plame krwi, myslalam ze to juz okres sie zaczal, ale potem juz nic nie plamilo 😭

niech ktos podpowie:( pojde do lekarza ale sie denerwuje;(

Gość 57 k g
jeśli miesiączkujesz ponad 2 lata, a na pewno tak jest, okres powinnaś mieć już regularny. czasem stres, osłabienie czy choroba może przesunąć miesiączkę o kika dni. jeśli nie pojawi się za powiedzmy 2 tyg. (bo cykl 36 dniowy też jest uznawany za ok) to idź do lekarza. tabletki hormonalne, obecnie są też bardzo słabe, mogą Ci pomóc i nie zaszkodzić przy okazji.

ojojojoj a co moglo oznaczac to plamienie jednorazowe, ktos tez tak mial???

Gość dziewczyno litości
odchylenia plus minus 5 dni są w normia jak najbardziej, chyba że krwawienie wystąpi po czasie krótszym niż 20 kilka dni. Mnie się nie raz okres dwa tygodnie spóxniał w wyniku stresu i hormony mam jak najbardziej ok

bierz magnez , wyreguluje ci cykle.. ja miałam 25dniowe 23 , a teraz od pół roku biore magnez i mam 27dniowe

aha plamienie mogło oznaczac owulacje , moze sie znowu cos poprzestawialo...ale lepiej do gina z tym idz bo moga to byc cysty!