Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska Brzoskwinka

CO POWODUJE, ZE SEKS ORALNY JEST NIEUDACZNY? - do mezczyzn

Polecane posty

Gość Niebieska Brzoskwinka

TAk z ciekawosci. Oprocz tego co sie wiecznie slyszy, ze ktos zahaczyl zebami. Co jeszcze? Co jeszcze robia kobiety co sie nie podoba, nudzi, nuzy itd? I jak sie wtedy czujecie? Przeczekujecie? Liczycie, ze sie wprawi, albo za moment bedzie lepiej? Przechodzicie do czegos innego?

Gość Patrze tu i tam po 3-4 latach
Nie badzcie tacy... ani jednego posta :(

Gość przyszła P.M
no!! pisac mi tu bo niedlugo slub i chce mezusiowi sprawic niespodzianke

Gość hgjhgjg
trzeba pamiętać że to nie smoczek

Gość ja to ze skóry wychodzę
aby mój mąż nie za szybko wytrysnął, ale czasem to ekspresowo dochodzi i nic nie poradzę. Spowalniam, zmieniam rytm, ściskam u podstawy a on zaraz sapie i stęka. A przecież przy klasyku potrafi bardzo długo :)

Gość vccx
bo zle obciagasz . Gdybys umiala to by nie trysnal tak szybko

napisałam że czasem - nie zawsze!!!

łykam

nie, ale sie zmuszam dla męża

Gość dbbgf
moja zona sie niezmusza... poprostu nie i koniec :(

to smutne, ale pomyśl czy ty w takiej sytuacji dałbyś radę sie do tego zmusić? Nie kazdy da radę

Gość dbbgf
no ja bym tego niezrobił, ale wsumie to przeciez wy tam tez niejestescie suchutkie przeciez :P

Gość no i się niczego
kuchwa nie dowiedziałam...

Gość kocurkowylisaczek
no wlasnie panowie jak to jest ????????? moj Kocurek czasem mowi zebym go ząbkami lekko pogdyzla po ogonku i tu ja mam opory bo nie chce mu sprawic bolu a lodzika robie mu czesto i lubie to wiec chce zeby mu bylo jak najlepiej, wiec co robic lub czego nie robic zeby oral byl super ?

Gość asdfgjhg
brak zaangazowania, robota na odwal. chcecie szybciej skonczyc i robicie na odpierdol a ma to skutek odwrotny pała opada.

Gość kocurkowylisaczek
ej ej ja tam sie staram i przykladam do robotki choc przyznam ze ciezka heheehe bo facet potrzebuje mocniejszych doznan chcialabym tylko czyms go zaskoczyc tak zeby cos nowego wprowadzic do tych pieszczotek

kocurkowylisaczek- spróbuj czegoś takiego - nabierasz trochę ciepłego napoju w usta i skąp jego "ogonek" pieszcząc go dodatkowo języczkiem. ;)

jak juz ktos wczesniej wspomniał o robocie na odpierdol :O to jest wkurwiające. czasami lepiej zrobic dzien przerwy niz miec loda zrobionego "byle jak najszybciej doszedł" a co zmienic zeby bylo fajnie? inaczej? lizanie i delikatne ssanie jajeczek i terenu pod nimi (jednoczesnie jadąc ręką) wsadzanie palca w tyłek. (nie kazdemu facetowi sie to podoba ale ja to uwielbiam :P) a przede wszystkim zeby nie było monotonnie najłatwiej jest zmieniac pozycje. raz klęczysz- on stoi, albo siedzi na krzesle, 69 raz na gorze raz na dole, fajne sa tez zabawy w głebokie gardło. no ale nie kazda laska potrafi sie do tego przełamac :) a juz njamilsze sa akcje gdy chlopak zupelnie nie spodziewa sie ze bedzie mial lodzika zrobionego. np w aucie gdy prowadzi, w jakims publicznym kibelku itp itd

Gość neeeee
TAk z ciekawosci. Oprocz tego co sie wiecznie slyszy, ze ktos zahaczyl zebami. Co jeszcze? Co jeszcze robia kobiety co sie nie podoba, nudzi, nuzy itd? I jak sie wtedy czujecie? Przeczekujecie? Liczycie, ze sie wprawi, albo za moment bedzie lepiej? Przechodzicie do czegos innego?

Gość powiem wprost....
nigdy nie patrz jak robisz kolesiowy loda w OCZY bo sie chujowo czuje!

Gość niebieska brzoskwinka
A ja wlasnie slyszalam, zeby patrzec, ze lubia. I raz czytalam, zeby od czasu do czasu spojrzec, ze to kreci...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
panowie sie mieli wypowiadac

Gość kryska28
faceci chca by im to robic ale nie chce im sie mowic jak

Gość kocurkowylisaczek
a moze poprostu oni sami nie wiedzą jak to robic zeby bylo dobrze przeciez jak hetero to nigdy nie robil loda facetowi hehehehehe ja wzielam na spytki mojego kocurka i tez sie migal tylko cos lekko wspomnial ze mocniej albo szybciej ale bez szczególowych instrukcji wiec zakladam ze mu takie ssanko-lizanko pasuje jak jest i to podgryzanie sobie na jakis czas darujemy :( chyba skocze do niego do pracy na szybkiego bo az mi sie pieszczotek kocurkowego sprzeciku zachcialo jak tu zajrzalam mniammmmmmm ...

Gość niebieska brzoskwinka
"...nigdy nie patrz jak robisz kolesiowy loda w OCZY bo sie ch*jowo czuje!..." A ja przed chwila uslyszalam, ze wlasnie lubia, ze ten text to pisala baba, ktora zazdrosci innym rozkoszy. To jak jest z tym patrzeniem.

Gość ADA_DO_POZNANIA
najwieksza niespodzianka na slub,----to nie przyjsc na niego,,,cala radosc ze nie trzeba sie rozwodzic:-))))