Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny sammmm

panicznie boje sie zdrady wiec dlatego jestem sam

Polecane posty

"Ja znowu nie lubię okreslenia singiel. Wg mnie to znowu jakaś szuflada.. " dobra szuflada... akurat na takich co mogą a nie chcą :P jeszcze tylko srebrny, z jakimś tam oczkiem za jedyne 50 USD, pierścionek dla singli i full service ;)

Gość na każdego przyjdzie pora
żaby łatwiej poruszaś się po życiu.

Jeden sensei tak mi powiedział kiedyś.. chcesz żeby było łatwiej to nie trenuj w ogóle. ;) Komu ma byc łatwiej że ktos mi przyklei etykietkę singla ? Jak ja się nim nie czuję zupełnie.

Nie Tobie ma być łatwiej. Komuś kto na Ciebie patrzy :-) Zagląda doszufladki singel i wie o co chodzi.

Czuję że jestem "Myrevin". Nic ponad to. I nie czuję się przez to ani lepszy ani gorszy od innych. Zobacz co robisz, nie znasz mnie a juz chcesz bym się określał z poglądami. A może ja ich nie mam ? :D Żart.

Panie M. wiesz, że ludzie robią czasami coś nie pytając Cię o zdanie :-) Robią to nawet wbrew Tobie :-D Bo mają na to ochotę albo bez żadnej głebszej refleksji :-D

A tam. Więc niech sobie robią. Określano mnie już różnie nawet pedałem. Nie o mi chodzi. Czemu JA ma się czuć jakimś tam singlem ? Nie wiem co to singiel i mam prawo miec to w doopie. Powtórzę to nie ja mam z tym problem tylko ci szufladkujący. E.O.T Idę cos obejrzeć.