Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajaa

Obserwacja szyjki macicy w dni płodne.. dosięgacie?

Polecane posty

Gość jajajajajajajaa

Dopiero zapoznaję się z tą metodą ale obecnie jestem w ok 25 dniu cyklu w fazie poowulacyjnej, więc szyjka powinna byc teraz niżej niż w dni płodne a mimo to ledwo jej dosięgłam wkładając środkowy palec w całości. też tak macie? CZy wiece na jakiej wysokości (mniej więcej) szyjka macicy powinna się znajdować przed okresem? Pomimo ze teraz u mnie powinna być zamknięta ja czuję dołek w środku tego "mięśnia" czy to prawidłowe odczucie?

Gość jajajajajajajaa
a jak CI ktos obcy wklada cos innego to jest nieobrzydliwe? :P

Gość ekllerka
fuuuuu ja bym taknie mogla :O

Gość jajajajajajajaa
moze wydaje sie to blee, ale dzieki takiej samoobserwacji + interpretacja sluzu i temp, jest dobra kiedy planuje sie ciąże, lub chce się ją uniknąć. A ja w koncu postanowilam wziąć się za siebie i poznać lepiej własny organizm. Pozdarwiam

Gość 8888888
poznawaj,a jakze,wkrotce lepiej poznasz,jak zawleczesz paluchami na te szyjke bakterie i wirusy,pozdrawiam.Ps.powinnaś jeszcze do tego przytrzymac sobie lusterko,co by dostrzec "krople rosy".Postrzelona kobitka.

Gość NAtaliak
Jezu dziewczyny ile wy macie lat ??? Co jest obrzydliwego w badaniu polozeniaszyjki macicy. Oczywiscie, ze mozna ja dosiegnac. Szyjka jest na glebokosci ok 7-9cm. Raz nizej raz wyzej. Nie ma w tym nic odrazajacego , moje cialo moge sobie wkladac nawet palce do odbytu jesli chce.

Gość 8888888
oczywiscie natalia,badaj sobie,tylko zachowaj kolejność-pochwa ,odbyt.Przez ten otwor też se wybadasz,tylko co ci to da?

Gość 8888888
Modelka,ja wiem,ze ty obeznana ze swoim ciałem,ale jak wyglada szyjka w danym dniu cyklu,to chyba za bardzo nie wiesz.Jak na modelke,to języczek masz soczysty.Pozdrawiam.Ps.Potem larum,boże,skąd mam HPV,przecież taka higieniczna jestem,Mozesz miec wlasnie stąd.Zanim wsadzisz swoje paluchy,dobrze sie zastanow.

Gość TAAAAAA
a FACET JAK CI STRZELA palcowke to co?? Moze myje najpierw rece, i tak jak lekarz z rekami w powietrzu sie zamierza do ciebie. NIe sadze, wraca pewnie z roboty jakiejs budowy, ujebany za pazurami zaprawa murarska , a ty tylko jeczysz z rozkoszu . a pozniej masz grzybka i narzekasz. Wlasne rece nie szkoda tylko lecza.