Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książę z warszawy.

dlaczego niskie dziewczyny są takie wredne dla wysokich? nie lubię niskich.

Polecane posty

Gość weronisiax
....Sam widzisz,ze jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskasz....Ludzie, ktorzy zwracaja uwage na takie "szczegoly" jak wzrost sa jak dla mnie pusci-bo kazdy w miare inteligentny czlowiek, wie ze na to nie ma regoly ,kazdy ma inny gust i lubi co innego...Sa laski,ktore lubia chudych facetow ja lubie wysokich,fajnie zbudowanych(na szczescie takiego mam) Ale uczucie nie wybiera-nie ma znaczenia wysoka czy niska chuda czy gruba...Jsk jakas niska laska nie lubi jakiejs wysokiej panny tylko dlatego bo ona ma kilkanascie cm wiecej to dla mnie tez to jest glupie-wzrost nie swiadczy o czlowieku...

weronisiax.. ja tez skonczylam prawo, ale debiut z zalozeniem watku na kafe mam mimo wszystko przed soba (a jestem tutaj od dosc dawna) :/ nie mysl tak o nas ;) kolega Ksiaze chyba po prostu zaliczyl dzis gorszy dzien ;)

Gość weronisiax
tak samo to nie swiadczy o czlowieku ,ze ktos skonczyl prawo-jestes na to swietnym przykladem-byc moze nie jestes glupi itd nie mi to oceniac, ale sam przyznasz ,ze temat jest na poziomie zakompleksionej 13-14 latki.....

Gość weronisiax
...do Zabki...Alez nie mysle tak.....:)

Gość weronisiax
Bo przeciez kazdy w miare myslacy czlowiek jest w stanie sam odpowiedziec sobie na tak banalne i glupie pytanie-nie trzeba robic tego na forum...A pozniej dziwisz sie,ze ludzie pisza tak czy siak-bo skoro cos jest tak glupie to nie sposob sie powstrzymac....To tak samo jakbys spytal sie jakiegos swojego kumpla "stary,dlaczego jestes z ta gruba locha?"

Gość weronisiax
hahahah:) A niech czyta chlopak:) wiedzy nigdy za wiele;)

Gość krst
hahah A niech czyta chlopak wiedzy nigdy za wiele hmm moze kawa??

Gość gość
Jak liczycie na wygląd to chłopak może jedynie ****ać was, wszystko zleży od osobowości

Gość gość
Niskie dziewczyny, które uważają się za malutkie i słodziutkie, są infantylne. Zauważyłam, że niskie są często takimi cwanymi myszkami, niby słodkie, a tak naprawdę żmijowate. Niscy mężczyźni to już w ogóle porażka.

Gość gość
Fakt, niskie kobiety robią z tego atut - lubią podkreślać że są małe słodkie itd... Co jest śmieszne, bo nie jest się słodkim z samego faktu wzrostu.. I bardzo lubią sie porównywać z wyższymi koleżankami że niby są przy nich takie słodkie.