Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizjankaa

czeste bole glowy z jednej strony....

Polecane posty

Gość lizjankaa

baaardzo czesto mam bole glowy z lewej badz prawej strony. zastanawiam sie czy to zwykle bole migrenowe czy np jakis guz mozgu :(

Gość a masz jeszcze jakieś inne
objawy?

Gość a masz jeszcze jakieś inne
jakby to był guz to by bolało w jenym konkretnym miejscu a nie raz tej strony a raz z drugiej strony głowy.Moim zdaniem to migrena ale jeśli dalej będzie Cię to niepokoić to idź do lekarza.

Gość lizjanka
inne objawy to jedynie co to jaby wstret na swiatlo z tej strony gdzie boli. ajczesciej boli po lewej stronie tuz nad okiem. ale slyszalam ze migreny tak jak moja mama ma ma sie co 3 misiace np na 3-4 dni. a ja czasami moge miec codziennie przez 5 dni potem tydzien przerwy i znowu np. 2-3 dni albo poptpsdtu ide ulica i czuje ze niz tad i nzowad zaczyna bolec po jakims czasie mija i zaczyna wieczorem :(

Gość piku piku w kałamarniku
nie martw sie to tylko migrena z tego co mowisz o ojawach moge tak wnioskowac

Gość Nie do lekarza
Moze to tez byc zapalenie nerwu trójdzielnego:)pozdrawiam

Gość ja mam tak samo
tzn. dzisiaj bardzo zaczęła mnie boleć głowa,z jednej strony czuję takie pulsowanie,a do tego fatalnie się czuję,niby jest mi niedobrze,już sama nie wiem jak to określić.Nie czuję się dobrze i mam taki lęk,żeby to nie było zwiastunem jakiegoś udaru,wylewu lub zawału...tym bardziej,że serce mi dzisiaj dwa razy tak arytmicznie zabiło.Czy jest to powód do zmartiemia waszym zdaniem.co to wogóle może być?

Gość moim zdaniem to migrena
ale zawsze warto wybrać się do lekarza aby wykluczyć inne,poważniejsze choroby(np.guz,udar itp.)

Gość Nie do lekarza
Moze to byc jeszcze nerwica:)pozdrawiam

mnie kiedyś bolało prze 2-3 dni w jedny miejscu to było uczucie ze cos rosnie malutkiego i pęka :o ale oczywiscie mama olała , teraz nic mi sie nie dzieje - mam nadzieje ze wszystko ok bo to było dawno temu z 4 lata ;)

Gość lizjanka
narazie zakupilam w aptece na zamowienie leki na bazie ziol na migrene ktore sie przez miechy codziennie bierze 2 razy dziennie. zobaczymy. jesli to pomoze to juz bedzie wiadomo o co chodzilo