Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego jesteście takie.....

Ona nie miała nigdy orgazmu ze mną......

Polecane posty

wiecznie mnie to męczyło. Zawsze było cudownie i mi i jej. Ciągle ją męczyłem pytaniami dlaczego, co robię źle, co zrobić inaczej? Dodam że z moją partnerką bardzo ciężko rozmawia się na takie tematy. Wiecznie słyszałem on niej jedno 'nie wiem co ze mną jest nie tak', niestety mi to nie wystarczało, ponieważ należę do facetów, którzy myślą więcej o kobiecie jak o sobie. Aż tu wczoraj widziałem jak zdusiła w sobie orgazm w trakcie pieszczot i nie dałem jej już spokoju dlaczego przerwała? Okazało się że jak ma orgazm puszczają jej zwieracze i bardzo się tego wstydziła mimo iż kiedyś jej się o to pytałem. Dlaczego kobieta jest tak głupia iż wiedząc że może swojemu partnerowi wszystko powiedzieć trzyma wszystko w sobie? Tyle razy co próbowałem z nią rozmawiać i nic:( Piękne panie rozmowa to podstawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie mam oporów przed rozmawianiem z moim partnerem na jakikolwiek temat.. Kurcze może Twoja dziewczyna myślała że tego nie zaakceptujesz.. że będziesz się jej brzydził. Bała się Ciebie stracić..

ale Ona wiedziała, że ja wszystko zaakceptuje i nic mnie nie odstraszy, już taki jestem dla kobiet