Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 25, 2008 będę siedział na kafe do 3:00 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolka ta od bolka Napisano Październik 25, 2008 na seksik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Październik 25, 2008 Na sen:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na robótki reczne Napisano Październik 25, 2008 http://apina.biz/3022.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss_Suchego_Podkoszulka 0 Napisano Październik 25, 2008 naukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 25, 2008 a ja posprzątam w szufladzie z rajstopami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łosiówka Napisano Październik 25, 2008 ja bede robila pizze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolę koty 0 Napisano Październik 25, 2008 na sen oczywiscie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość quazi lezzie Napisano Październik 25, 2008 ooo, łosiówka - a ja chciałam wypróbować pizzę naleśnikowa, co y na to? :P jeszcvze takiej nie robiłam, mam nadzieję, że wyjdzie :) ale i tak znając siebie, spędzę tę godzinę zakopana w poduchy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 25, 2008 jak mozecie spać??? a zycie zapierdala!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KUSICIEL 0 Napisano Październik 25, 2008 Będę się modlił godzinę dłużej. Wstanę na 6:00 według starego czasu, a zakończę pobyt w kościele według nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka zwykla ja 0 Napisano Październik 25, 2008 będe szukac milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę pisać wiersze Napisano Październik 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Adriana 0 Napisano Październik 25, 2008 na modly :) nawoluje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koza nostra Napisano Październik 25, 2008 na seks....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 eee... :O nie chce mi się sprzątać w rajstopach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja tą godzinę juz dziś wykorzystałem. Zapomniałem o zmianie czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 Myrevin ;) ale w jaki sposób? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja Napisano Październik 26, 2008 na lulanko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 26, 2008 Przesiedziałem ją sącząc kawę, czyli na lenistwo. I dalej siedzę. Chyba pójdę wstawić pranie.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 u mnie już się pierze myślałam czy by nie przestawić mebli...? albo iść a pieskiem do lasu...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 26, 2008 Od pięciu lat planuję przestawić meble. :D Jakoś zawsze znajdę pretekst by tego jednak nie robić. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 uwielbiam przestawiać meble :D u mnie ciągle są jakieś roszady może to świadczy o jakiś zawirowaniach psychicznych...? jak przestawią to osiągam spokój duchowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorelka 0 Napisano Październik 26, 2008 mam dzis urodziny więc upieke jeszcze oprocz tortu jabłecznik A prppo prania tez sie pierze;) Uwielbiam przestawiac meble to chyba raczej lezy w naturze kobiety dlatego mężczyzni odkladaja na potem czyli na wieczne nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 26, 2008 Gdzieś czytałem że zmiany (tego typu, przestawienie mebli) własnie dobrze wpływają na psychikę. Nie świdczą o niczym złym. Ja bym dawno juz przestawił ale za dużo mam koncepcji na ich przestawienie wiec kończy się tym że zostaje tak jak było. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 sto lat humorelko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 26, 2008 Myrevin :O błagam... daj mi poprzestawiać Twoje meble u mnie kończą się możliwości...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Październik 26, 2008 o widze ze nie tylko ja robie generalne przemeblowanie co miesiac :D a dodatkowa godzina miala byc na nauke:o ale poszla na sen :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorelka 0 Napisano Październik 26, 2008 Dzieki Lusia Myrevin wpuśc do domu kobiete ona Ci te koncepcje w try miga znajdzie bo to mamay w naturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach