Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuuuuuuuuuuuuuuudzia

Mam problem z charakterem

Polecane posty

Gość ruuuuuuuuuuuuuuuuudzia

jestem w głębi duszy wrażliwa ale z zewnątrz tego nie widać i potrafie być przykra, choć mi jest zapewne zawsze bardziej przykro niż osobie dla której byłam przykra :( Nie jestem postrzegana jako wrażliwa i ludzie mówią o mnie\"ruda menda\", \"wredna suka\" itd. :( To przykre :( A najgorsze że mówią tak nie bez powodu. Są dziesiątki sytuacji dzień w dzień kiedy jestem wredna a potem mam wyrzuty sumienia. Nie będe opisywać bo nie ma się czym chwalić, ale powiem że często jest tak, że poznam jakąś osobe, która jest miło do mnie nastawiona a swoim zachowaniem ja zrażam. Jestem niekoleżeńska i nie wiem jak przyjaciele w ogóle ze mną wytrzymują. I w ogóle chamska i potrafie zrobić komuś taki numer że szkoda gadać, wygadać wszystkim i wyśmiać powierzony mi w zaufaniu sekret itd W sumie pisze to wszystko bo musiałam się komuś wygadac a obawiam sie że nikt nie chciałby mnie wysłuchać :P. Ale jak ktoś ma rade czy coś mądrego do powiedzenia to słucham.

Gość BRAK DANYCH
mam ten sam problem wiesz

mam to samo. tylko jestem 200% gorsza. do tego wulgarna. mam charakter analno- ekspulsywny ( impulsywne wyrażanie gniewu w najbardziej nieodpowiednich momentach, niezorganizowanie, nieuporządkowanie, skłonność do wybuchu złego humoru i złośliwe upodobanie do niszczenia, okrucieństwo, bezsensowna destrukcja) ogolnie przejebaaaane :D ale zyje i zmieniac sie nie bede juz za pozno. ewentualnie staraj sie czasem wyhamowac ;)

Spotykam się właśnie z taką dziewczyną... i powiem jedno - cieżko jest :) Ale trochę ją poznałem i wiem, że w środku jest wrażliwa, tylko nie umiem jeszcze z niej ściągnąć tej skorupy.

Gość BRAK DANYCH
i bedzie jeszcze gorzej zobaczysz

Gość demonikkkkkkkk
wreedna ruda suka zniszcze Cie!

Gorzej to niby jak? Mam nadzieję, że będzie lepiej, że w końcu znormalnieje :) Chociaż niedawno mi powiedziała że spotykam się z nią na własne ryzyko. A to czasem dziewczyny nie zależy od waszych jakiś niemiłych doświadczeń z przeszłości? Nie wiem, rodzina, były facet?

Gość BRAK DANYCH
Ja mam tak od zawsze nie wiem w sumie dalczego poprostu ludzie mnie wkurwia.. gorzej - jka bedziecie sie codziennie kłocic i ona bedzei szukac pretekstu o byle co nawet o to że masz inne skarpetki niz ona by tego chciała:) normalnie o wszystko i tak jest codziennie, wiem z własnych doświadczen

Możliwe, jeszcze na razie tak tego nie analizuję. Ta moja to do tego nawet wulgarna jest, czasem tekstem rzuci - \"pojebało cię\"? ;) Ale przyzwyczaiłem sie, zresztą lubię właśnie tą jej wredotę. Tego typu kobieta to też wyzwanie dla faceta, przynajmniej ja tak to odbieram.

Gość BRAK DANYCH
no moj narzeczony tez mowił ze to lubi ale teraz to juz go to meczy wiz=dze to dzisiaj np powiedziłam mu to ze go nigdy nie kochałam to trzezba być suką taka jak ja ale już jest oki przeprosiłam GO i luzik... Uważaj na nia i nie daj po sobie jezdzic. jestem z nim od 13 roku zycia a mam 20 lat to można powiedzic ze chłop lubi wyzwania:)

Gość jak wy w ogóle
znalazłyście chłopaka?

Gość karinaaaaa
Ja mam gorzej, niekt mnie przez to nie lubi :(

Gość tak trudno być miłym
:(

Gość wredna wredna
mam dokładnie to samo...

Gość sławek13
Ronn, jesteś masochistą a Twoja dziewczyna sadystką