Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okolice bikiniproblem..

okolice bikini,problem..

Polecane posty

Witam,mam powazne pytanie. A wiec,mam 14 lat i czesto jezdze na basen..zaczynam sie zastanawiac nad depilacja bikini,juz nie moge wytrzymac, czy w waakacje..ciagle sie poprawiac..Czekac,wstrzymac sie? Co zrobic,jest to dla mnie wazne gdyz nie wiem czy w tym wieku zaczac..no ale jak przeszkadza. Poradzono mi juz: pensetka w rękę i po jednym włosku pozbędziesz sie problemu.. napnij skórę i wyrywaj tak jak włoski z brwi, wbrew pozorom nie trwa to tak długo - ok 45min i dwie strony zrobione.. problem z głowy na miesiąc.. po kilukrotnym takim zabiegu będzie bolało mniej bo cebulki sie osłabią.. najlepiej kolejnymi razami wyrywać pojawiajace sie włoski żeby nie dopuścić aż wszystko odrośnie - wtedy będziesz robic to częściej ale i krócej i ciagle bedziesz miała wrażenie, ze tych włosków tam nie ma tylko tego nie wygalaj maszynką, bo będziesz miała brzydkie czerwone, bolące krostki i to jeszcze gorzej będzie wyglądać na basenie.. powodzenia... zaczac pensetka? Pytanie moje drugie..po kapieli na mokro,czy sucho..?:)

Gość ałyszowa
NA SUCHO WYRYWAJ DZIECINKO

Gość miłorząb Japonski
14 lat masz tylko i już sie bierzesz za golenie ? Chyba sie zle czujesz .

14 lat, ale jest potrzeba. Klasa sportowa, basen dzien w dzien.. Wypadaloby.. Dzieki

a co w tym dziwnego,ze dziewczyna chce normalnie wygladac????depiluj się i nie sluchaj \"zyczliwych\" rad:)tylko ja bym sobie chyba nigdy włosów nie wyrwała zwłaszcza w okolicach bikini depiluję nogi depilatorem i dopiero teraz doszłam do tego aby nie używac nasadki chłodzącej bo bolało jak cholera:)

Gość Kasiaaa66
Jezeli ma z tym probem i czuje dyskonfort to dlaczego mialaby sie powstrzymywac?

Gość
jesli chcesz raz na dlugo, to polecam wosk jesli jestes wytrzymala, jedno pociagniecie i zium, albo paste cukrowa, prawie bezbolesna w porownaniu do wosku ja osobiscie usuwam cale wloski depilatorem w kremie przynajmniej co miesiac- na okres, a ostatnio taka elektryczna golarka ( zwykla strasznie swedzialo), co ok 2 tyg. i nie sluchaj tych co sadza ze jestes za mloda ja raz w zyciu poszlam na dyskoteke z nieogolonymi pachami w bluzce na ramiaczkach, szczescie ze mialam bolerko, bo bylaby masssakra i tak musialam sie pilnowac zeby lapek do gory nie podnosic... normalnie wsttyd mialam wtedy 13 lat i wlosy niegolone nigdsy, czyli zarolsam na 3-5 czm, fuj :/ a mama mowila wlasnie ze jestem za mala na golenie... wiec zaczelam potajemnie ;p