Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hahahaniusia

Mam dziwny orgazm .

Polecane posty

Gość Hahahaniusia

Zawsze miałam normalne orgazmy , ale z moim obecnym chłopakiem są jakieś inne . Takie bardzo mocne , że aż nie wiem co robię , no i potem jestem strasznie wilgotna . Nawet na łóżku jest mokro . Okropnie mnie to peszy i nie wiem czy to w ogóle jest normalne ?

Gość Gradobójca
Wcale nie masz dziwnego orgazmu ! Po prostu masz bardzo silny orgazm z wytryskiem . Wiele kobiet może tylko o takim marzyć ! Ciesz się z tego .

Gość Leśny
Kobieto, do kościółka na tacę dać że ci tak dobrze..... Że wilgotno: przecież to normalne, musi być, na sucho się nie da..... A jak ci już tak mocno te ślady przeszkadzają to podłóżcie koc na prześcieradło. A twój chłopak pewnie jest w siódmym niebie widząc jak dobrze ci jest.

Gość Ariadna 25
Też mam podobnie i mój facet jest zachwycony . Mówi , że przynajmniej wie, że naprawdę było mi dobrze . Bo wiesz , takiego orgazmu nie sposób udawać .

Gość Jurekkot
Marzę , żeby kiedyś jakaś laska miała taki ooooorgazm ze mną . Mniam .

Gość jakkaja
Tylko raz w życiu miałam taki niezapomniany orgazm po którym miałam mokre prześcieradło i drżałam jeszcze przez kilka minut . Zazdroszczę ci , że masz tak zawsze .

Gość czym tu sie podniecac

Gość detikxxx
Nic się nie martw . Masz najlepszy orgazm jaki tylko babki mogą osiągnąć . Jednej mojej byłej też się takie zdarzały ! Oj , jest co wspominać !!!

Gość miziakizia
A ja zawsze głośno krzyczę w czasie orgazmu . To dopiero jest problem , zwłaszcza ,że mieszkam w bloku .

Gość lodorzerca
Jeśli cię to peszy to porozmawiaj ze swoim facetem , a przekonasz się , że jego to mocno kręci !

Gość Alicja J
Jeeeezu ! Żeby każda kobieta mogła mieć taki problem .

Gość niooooorka
poczytaj sobie o kobietach fontannach to Ci sie rozjasni co jest z Twoim orgazmem jedni to lubią inni nie jak Twojemu facetowi to nie przeszkadza to czym Ty sie martwisz?

Ja zawsze jestem mokruska przy orgazmach;)Przy tych mega to szczegolnie mokruska jestem;)mojega faceta strasznie to podnieca bo wie ze wtedy mi dobrze i czego tu sie wstydzic?eh dziewczyny...

Gość zaxxxxx
Słyszałem , że jak kobieta jest tak bardzo wilgotna po orgazmie to znaczy , że miala orgazm przez masaż punktu G . To podobno najsilniejszy orgazm. Pozostaje mi tylko pogratulować tobie oraz wykonawcy !

Gość sawiana
A ja w ogóle nie mam orgazmu podczas sexu : ( To smutne !

Gość milllla
Ja tez nie:(:(:( i co na to poradzić?

Gość nellllllly
Z moim facetem też mam takie zajebiste orgazmy , ale dopiero odkąd zaczął mi robić minetkę przed stosunkiem .