Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkazglupimiwlosami

Sposob na zwiekszenie objetosci wlosow

Polecane posty

Witam :) Moje wlosy sa cienkie i proste. Chcialabym zwiekszyc ich objetosc. Zawsze po wysuszeniu sa piekne i puszyste, niestety ten efekt mija po 30 minutach. Jakas pianka albo cos innego? Pozdrawiam

podobno lakier 2dniowa objetosc jest dobry,ja mam zamiar kupic tez mam ten problem, duzo ostatnio czytalam i chcialam zageszczac włosy u fryzjera tym nowym sposobem na ultradzwieki, niestety koszt wysoki ALE natrafilam na forum wizaz i wiem jaka jest dla nas rada-naszych włosów cienkich nie zmienimy ale możemy sprawić że bedzie ich więcej i więcej :D jest dużo sposobów żeby pobudzić włosy do wzrostu chociażby masaże głowy (zwiększają ukrwienie przez co aktywują sie nowe cebulki włosowe), różnego rodzaju wcierki np z czarnej rzepy, cebuli. Ampułki-seboradin, placenta. Te wszystkie specyfiki stosujemy nie na włosy ale na skóre głowy.

Ja kupie pianke wella flex 2dniowa objetosc :) Mam nadzieje ze pomoze. A masaz glowy? Czemu nie:D

Gość możnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pianka 2-dniowa obj-OK, dobra też taft zielony na obj i fructis-extra objętość xxl+energia, i szampony na objętość

Gość gość
Spróbuj sobie czegoś bardziej profesjonalnego np. sprayu Volume Hair Plus od http://mybelle.pl/