Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomopomocyyy

trwałe , czarne cienie?

Polecane posty

Gość pomopomocyyy

kupiłam czarne cienie PIErre Rene i są bezandziejne:( teraz chcę kupić drugie ale niemam pojęcia jakie ,niechcę znów marnować kasy:( polecacie jakieś niedroge a trwałe?

Gość wysokieobcasy26
inglot, kryolan, revlon, max factor

Gość moim zdaniem inglot nie
inglot nie jest trwaly :/

Gość rosmannn
jesli tanie to z rossman, uzywam juz kilka lat, ciagle te same,nie narzekam.. takie podwojne, bialy plus czarny, kilka zlotych

Gość miss rose kupisz na
allegro palete 36 cieni za ok 15z. Sa w niej czarne cienie z świetlistymi drobinkami, dla mnie bardzo trwale

ja pamietam mialam kiedys robiony makijaz z cieniami Lancome.... czarne byly wyraziste i przetrzymały całonocna zabawe do rana...ale...mialam pod nie kladziona baze..takze nie daje 100% gwarancji na dobre dZialanie bez bazy

Gość gina_deville
konturówka w żelu inglota - nie da się usunąć nawet mleczkiem do demakijażu. daje efekt eyelinera, nie wiem, czy o taki ci chodzi, w każdym razie ten kosmetyk jest w małym słoiczku, więc da się nim szybko pokryć całą powiekę. a kosztuje ok 35 zł, słoiczek jest mały, ale starcza na długo.

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)