Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Produkt z Biedronki

idę dziś na balety...PIERWSZY RAZ!

Polecane posty

Gość Produkt z Biedronki

...i w związku z tym nie wiem jak mam się zachowywać w różnych sytuacjach. Jak podejdzie do mnie młody samiec to mam go spłoszyć czy pozwolić hycać wokół mnie? Odmówić zaproponowanego drinka? Wypada się całować z nieznajomym? Opiszcie mi tutaj swoje doświadczenia...

jak cię zaczepi jakis samiec , to należy przyklęknąć i ucałować go w kolano inne zachowanie jest odbierane jako faux pas ,musisz także na każdą jego prośbę przyjmować pozycję do zbierania ryżu :classic_cool:

Gość hehehe hehe
draż to ty? :D

Gość Produkt z Biedronki
Kumpele mówią , że sex na baletach to nic dziwnego i pierwszy lepszy, który do mnie podejdzie odbędzie ze mną stosunek w toalecie bądź u niego w domu. czyli żeby nie być gorsza musze też tak uczynić

Gość Produkt z Biedronki
to wyżej to nie ja :o Nie, nie jestem Drażem. Pytam, bo chcę dowiedzieć sie o pewnych zachowaniach ludzi na imprezach. I nie chodzi mi o zaliczanie chłopaków! Chcę się po prostu dobrze bawić.

Gość chłopaczysko17
wypil wóde i pojdzie wszystko samo

Gość Produkt z Biedronki
Dobra przyznaje sie to ja draz :o

Gość Produkt z Biedronki
a wic jestem juz po baletach...i okazalo sie byc fajnie :D Poznalam fajnego chlopaka, tanczylismy...i teraz on chce sie spotkac! Ale to juz nie bedzie tak jak na imprezie bo wiadomo ze po alko sie znacznie latwiej nawiazuje kontakty...