Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NICEE999999

YOUTUBE??? POMOCYY!!!!!

Polecane posty

Gość NICEE999999

jesli wiecie to powiedzcie mi jesli youtube pobiera z interneru bezprzewodowego duzo MB to czy np. wrzuta.pl tez tyle bierze?? Czy np za przesluchanie jednej piosenki bedzie mi bralo duzo MB napiszcie jesli wiecie... z góry Dzieki

Gość aaaaaaaaaaaha
baardzo dużo:(((((((((

Gość BLUKONNECKT
Ach te limity...

Gość co mają MB do
przesłuchania czegokolwiek???

Gość NICEE999999
a jakie strony pobieraja najwiecej ?????????

Gość NICEE999999
no bo np jak sluchalam na youtube piosenek a mam limit 5 GB no to za 4 dni wzielo mi 1500 MB ;/;/ no i wychodzi na to ze to wszystko przez youtube dlatego nie wiem czy np wrzuta tez by mi tyle tego wziela :(

Gość NICEE999999
Bo np jak sluchalam youtube a mam limit 5 GB to za 4 dni mi wzielo 1500 MB ;/;/ no i wychodzi na to ze to wszystko przez te youtube i dlatego zastanawiam sie czy np wrzuta tez by mi tyle wziela?? ;(

Gość hyhyuhhu
gdzie teraz takie limity daja?

Gość BLUKONNECKT
wszelkie filmy , muzyka bez obrazu(troche mniej ale tez duzo) pozeraja b.duzo MB.a nie wyswietla ci sie ile juz mb ci sie sciagnelo bo w blueconect to wszystko sie wyswietla. a tak wogole to na youtube powinni podawac ile dany film ma mb, a nie podaja.

Gość NICEE999999
na bezprzewodowym necie np z PLAY nie polecam ;/;/

Gość BLUKONNECKT
w playu chyba daja .

Gość BLUKONNECKT
a w playu chyba masz strone internetowa na ktorej mozesz sie zalogowac i sprawdzic stan mb. ja w bluconect ma pół GB limitu....wiec nie masz tak zle, a placimy chyba tyle samo (niecale 50 zl)

Gość NICEE999999
mam w play napsane ze np wykorzystalam 1700 MB a z niczego nie korzystalam tylko z NK youtube i gg nie sciagalam zadbnych zdjec filmow piosenek zupelnie nic !! a takie gg duzo bierze ??

Gość NICEE999999
no wlasnie wiec np jak ja bym miala takie 500 MB to ja nie wiem wzielo by mi to za 1 dzien te limity sa takie bez sensu ;/ powinno byc tak jak w stacionarnych a nie jakis limity i nawet na youtube nie mozna wejsc bo bierze za to jakies 3 4 MB ;/ co to wogóle za internet ;/

Gość BLUKONNECKT
plusem jest to ze w internecie bel limitu na stacjonarne to szybkosc by byla chyba 256 mb/s. a tu zacene 50 zl mam 1,7mb/s, w niektorych miejscowosciach 7 mb/s. ale jak ktos uzywa blukonektu w firmie(era biznes) to wtedy limitu nie ma ..i gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość NICEE999999
no wlasnnie mam nadzieje ze to kiedys zmienia !!!! ehh te internety nie wiem wogóle czy to sie opłaca ;/

Gość BLUKONNECKT
gg czy inne czaty prawie nic nie pozeraja. ale jesli ogladasz duzo zdjec na nk to jednak sporo moze pozrec, ale zeby 1500 mb to chyba bys musiala przejrzec zdjecia wszystkich osob z twojej szkoly. troche duzo ci pozarlo jak na nasza klasae.

Gość NICEE999999
no ale wtedy korzystalam tez z youtube to wychodzi jednak na to ze youtube tyle bierze !!!