Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka3roku

Problem na uczelni POMOCY!!!

Polecane posty

Gość studentka3roku

Witam Mam pytanie bo jestem w bardzo marnej sytuacji;/ a więc zalega mi z 1 roku matematyka wykład i ćwiczenia do wrzesnia musiałam to zaliczyć Okazało się,ze babka u której miałam ćwiczenia nie uczy wyznaczyła jeden termin we wrzesniu i odeszła Więc poszłam do dziekana aby dogadac sie co i jak On mi powiedział,ze mam iść do katedry matematyki aby mi kogoś wyznaczyli Tam wyznaczyli mi babke u której zaliczyłam (wykład zaliczyłam wcześniej nie miałam innej opcji był to ostateczny termin) Cwiczenia zaliczone wykład też Dzisiaj sprawdzam decyzja dziekana NEGATYWNA Podanie zaniosłam 4 on dostał je 6, 17 była decyzja a ja zobaczyłam ją dopiero dzisiaj I teraz mam pytanie co mam zrobic w takiej sytuacji ??? Myslicie,ze zostanie mi to uznane czy anulowane?????

Gość sdaddsad
Jestes na 3 roku i zaliczasz cos z pierwszego??

Gość studentka3roku
Naprwdę jest mi potrzebna POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość studentka3roku
tak to sie nazywa warunek ;/ jak bym nie zaliczyła warunku to musze chodzić od nowa na ćwiczenia i wykład i zaplacić 720 ziko;/

Gość studentka3roku
?????????????????????????

Gość biały kot
Najlepiej zapytaj w dziekanacie co powinnaś zrobić w tej sytuacji. Na każdej uczelni są inne zasady. Od każdej decyzji można się chyba odwołać. Zrób to jak najszybciej. Powodzenia.

Gość studentka3roku
No jutro ide może coś uda mi sie zdziałać No wiem wiem,ze każda uczelnia ma swoje zasady Tylko tak chciałam sie dowiedzieć jakie moge mieć czasne aby mi to uznali

Gość biały kot
Najlepiej porozmawiaj osobiście. Trudniej odmówić osobie rozmawiając z nią twarzą w twarz niż kartce papieru z nazwiskiem.

Gość studentka3roku
i jeszcze przeciez tylu studentów na uczelni jest to też swoje robi Pamietam bo straszne problemy miałam aby mnie dziekan do innej grupy przepisał i dopiero jak poprosiłam w dziekanacie to mnie dziewczyny przepisały