Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praca pracy pracuj

Absolwenci uczelni prywatnych - pytanie

Polecane posty

Gość Praca pracy pracuj

Mieliście problemy ze znalezieniem pracy? Miał ktoś do Was zatrzeżenia co do uczelni ?? Napiszcie o waszych doświadczeniach. Chodzi mi o poważne wypowiedzi przede wszystkim dotyczące kierunków informatycznych i ekonomicznych,a nie kierunków humanistycznych (bo po tych ogólnie trudno o pracę)??? Pozdr!

Gość hmm........
ja do tej pory nie miałam problemów.. ale skończyłam dobrą szkołę prywatną.. rachunkowość i finanse.. mówiono mi, że jak chce gdzieś dalej, to lepiej na państwową uczelnie, bo papiery....

Gość Praca pracy pracuj
mi się wydaje, że dalej to już doświadczenie bardziej decyduje i inna kwestia :P Mi chodzi o normalną pracę w zawodzie właśnie, a nie o "cuda" :) Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia??

Gość fggdg
zgadzam sie z poprzednikiem, mysle ze pracodawcy bardziej patrza na doswiadczenie i autoprezentacje podczas rozmowy kwalifikacyjnej niz na skonczona uczelnie(prywatna czy panstwowa)

Gość ja skoczylem finanse
na prywatnej, wyslalem ponad 50cv bylem na tylko na 3 rozmowach. zawsze mi sie pytali dlaczego wybralem ta prywatna i zawsze robili taka zniesmaczona mine. nigdzie mnie nie pryzjeli. szkoda kasy bylo na te studia, dobrze ze chociaz sie nie przemeczalem.

Gość 50 to mało wysłałeś
:) a Twoja uczelnia miała tylko lic czy mgr również na tm kierunku ?