Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agares

publiczne stringi

Polecane posty

Gość agares

dziewczyny !!! często w sklepach, zwykle w centrach handlowych dziewczynom widać stringi wystające znad spodni. Przy pochylaniu się, układaniu czy poprawianiu towaru na dolnych półkach. Bardzo mi się to podoba, taki fajny powiew lata, świeżości i seksownej swobody. I mam pytanie: Czy robią to świadomie czy tak przypadkiem ???

a w/g mne to jest niesmaczne uwazam,że mozna w inny sposób być ponętną i seksowną tylko trzeba mieć klase...a nie gacie na wierzchu:o

To już od kilku lat jest niemodne. Tylko dresiarki i wieśniaczki tak chodzą :O

Gość zwyczajna dziołcha
A często oprócz tych majtoch widać kawałek niezłego sadełka blee jak dla mnie to jest zbyt onstatencyjne i obrzydliwe fuj! Wstyd dziewuchy tak się wypinać i dupcie pokazywać niekażdy chce to oglądać.

Gość sandałman
mając taki widok w sklepie z bielizną poprosiłem o stringi takie jak jej. Najpierw się oburzyła ale w końcu się nawet dowiedziałem że moja dziewczyna będzie zadowolona bo są wygodne.

Gość facet taki
mi się podoba jak stringi tak wystają a modę i poglądy pasztetów "z klasą" mam w dupie

jak dziewczynom wystaje bielizna to jest to dla mnie obleśne!! może jest to dla nich nieświadome, ale dla obcych w odczuciu jest to świadomie więc dziewczyny lepiej pilnujcie tyłków

Gość agares
wiadomo, jednym się podoba innym nie, jedne tyłaczki są bardzo zgrabne inne nie. Mi się tam podoba, nawet jak sadełko jest na dokładkę. Ale ciekawi mnie czy dziewczyny robią to specjalnie, czy są świadome że coś im tam kuka ?

Gość UCZENnnnnnnnnn
w szkole laski robia to samo, siedza przed toba w lawce i stringusie ..

Gość grggglnng
zwykel swiadome sa i myślą że to fajnie. Moja koleżnka parę lat temu (z 5) została wyrzucona z źwiczeń na studiach za to. I mimo iz czesto jej zwracałam uwagę że widac jej stringi to ona tylko się usmiechała... No cóżź każdy robi co lubi

Gość 546745745
hehe szkoła fajn

Gość jopan
a mi się podoba jak widać jakieś elementy bielizny - ramiączko stanika, pasek stringów czy chociaż odcisk majtek na spodniach czy spódnicy. Najważniejsze żeby to była ładna czysta bielizna, a figura wcale nie musi być idealna.

Gość najgłośniej krzyczą
najmniej atrakcyjne bez facetów. laski super że pokazujecie bieliznę!

Gość grggglnng
hahaha... mam faceta - mało tego nie jestem pasztetem i jestem szczupła. sama lubię ubrać się czasem bardziej odsłaniając ciało - ale bielizna na wierzchu - nei dziekuję.

Gość grggglnng
jestem wsiurską pindą

Gość karolekkkkkk
nawet mojej dziewczynie się to spodobało. Jak dałem się namówić na zakup garnituru w sklepie ze sprzedawczynię co rusz błyskającą pięknymi koronkowymi stringami i początkiem rowka. Zgłupiałem i przymierzałem i przymierzałem ... aż kupiłem!

Gość tg4ege3g3w
publiczne stringi to przejaw "taniości" i tandety. chociaz czasami zdarza sie, ze niechcianie przez przypadek wylezą zza spodni, jak mi sie to zdarza, to jest to dla mnie najwiekszy obciach

Gość kobieta1234
moim zdaniem bywa roznie, jezeli sa to wulgarnie wyciagniete paseczki po sama "szyje" ;) to tak wiocha i celowe zwracanie na siebie uwagi, czy slusznie? hm rzecz gustu... dla mnie nie ldnie. Sama nosze stringi, zdarzy mi sie, ze gdzies tam cos mi wyjdzie, ale calkowicie przypadkiem i tylko wtedy gdy zakladam spodnie z niskim stanem... Przy czym i tak sie pilnuje, poniewaz uwazam, ze kobieta moze wygladac seksownie, ubierajac sie z klasa... i tak na koniec sadze, ze seksowniejsze moze byc to czego do konca nie widac... Przyklad? zgrabna kobieta, dopasowana spodnica, jedrne posladki w stringach (wiadomo ze je ma ale nie wystaja jej te paseczki ponad pasek) Panowie czy to nie jest piekniejsze??

Gość jagodziankaSX
ja sprzedaję w takim sklepie. Właścicielka wymaga żeby sprzedawczynie były zadbane, ubrane elegancko ale zawsze z jakimś seksownym akcentem - do własnego wyboru. Na takie rzeczy dostajemy dodatkową kasę. I wychodzi na to że świecić tyłkiem jest najłatwiej.

Gość agares
pięknie jest się domyślać tego czego nie widać ale czasem zobaczyć coś - w końcu tylko troszkę jest bardzo przyjemnie.

Gość agares
dla mnie przy nudnych zakupach taki widok zawsze ożywia. Dodatkowo bawi mnie oburzenie mojej żony chociaż sama często chodzi w stringach i prześwitujących ciuchach "na wierzch". Co to w końcu za różnica ?

Gość Cezary Pit
zawsze kobieta ze stringami na wierzchu prowokuje i potem się dziwią , że są zgwałcone ale robią to na własne życzenie

Gość pivotka
jak stringi usprawiedliwiają gwałcenie to się lecz. Ja uwielbiam takie lekkie prowokacje a że teraz jest za zimno na cienkie lub prześwitujące ciuchy to takie wystające niespodziani są w sam raz. Albo spodnie z niskim stanem albo stringi o rozmiar większe.

Gość pivotka
Sprzedaję markowe obuwie damskie, ubieram się elegancko i w stringi oczywiście. Na pewno nieraz odrobinę wystają. Zauważyłam że takie seksowne akcenty (np. fikuśne połączenie pasków a nie wulgarny tyłek wystający ze spodni i majtek) działają korzystnie na klientki.

Gość dragewo
właśnie dzisiaj kupiłem dwie pary butów. Nie potrzebowałem ale ekspedientka wyszukując odpowiedni rozmiar pięknie pokazywała przedziałek. I co z tego że miała też trochę zapasu na bioderkach, wyglądała rozkosznie. super buty od super d*pci !

Gość mikaaa876
Cześć ;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.